Chiara Ferragni este însărcinată cu al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Chiara Ferragni (33 de ani) este însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei. Tânăra a făcut anunțul emoționant pe contul personal de Instagram.

Chiara Ferragni este însărcinată cu al doilea copil

„Familia noastră se mărește. Leo o să adore să fie fratele mai mare”, a scris Chiara în mediul online, în dreptul unei fotografii în care fiul ei este surprins ținând în mână ecografia sarcinii.

Pe 28 octombrie 2017, în urma a numeroase speculații vehiculate în presa internațională, Chiara își confirma prima sarcină tot în mediul online.

Fiul lor, Leo, s-a născut în luna martie a anului 2018. Câteva luni mai târziu, în data de 1 septembrie a aceluiași an, perechea și-a oficializat relația. Ceremonia a avut loc în Sicilia, Italia.

A fost aspru criticată pentru imaginile din online cu fiul ei

În trecut, Chiara a fost aspru criticată pentru decizia de a publica numeroase imagini cu fiul ei pe rețele sociale.

„Este fiul a doi oameni faimoși. (…) Când eram mică, mama filma orice. Astăzi, totul se întâmplă în social media. Este vorba despre o schimbare culturală”, spunea Chiara.

„Viața privată este un concept ciudat acum, diferit de ce se știa înainte. Sunt o carte deschisă și nu am probleme cu a dezvălui totul despre mine pentru că sunt o persoană bună.

Și în social media și în realitate sunt aceeași persoană și mereu încerc să îmi aduc îmbunătățiri”, a mai spus ea, potrivit Verdict.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

Liviu Vârciu, primele declarații după ce a devenit tată: „Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam”

Monica Bellucci a împlinit 56 de ani! 5 lucruri pe care nu le știai despre actriță

Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter