Chiara Ferragni a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Chiara Ferragni (33 de ani) este însărcinată pentru a doua oară. Tânăra a făcut anunțul emoționant joi, 1 octombrie, pe contul personal de Instagram.

Modelul și soțul ei, rapperul Fedez, au aniversat doi ani de mariaj în prima zi a lunii septembrie. Cuplul mai are împreună un fiu, Leo, în vârstă de 2 ani.

Chiara Ferragni a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

„Familia noastră se mărește. Leo o să adore să fie fratele mai mare”, a scris Chiara în mediul online, în dreptul unei fotografii în care fiul ei este surprins ținând în mână ecografia sarcinii.

Ulterior, Chiara a publicat o imagine în care ea și soțul ei i se alătură lui Leo. Și mai recent, modelul a publicat o ecografie 3d. „Ciao mia baby girl”, a scris în descrierea acesteia.

Așadar, perechea va avea o fiică! Deși mulți dintre urmăritori au felicitat-o, Chiara a fost criticată pentru fotografia extrem de intimă din propriul pântec.

Imaginea în GALERIA FOTO de mai sus!

„Mi se pare excesiv să împărtășești ecografii 3d și alte lucruri atât de intime. Nu mai există nimic privat 🙄😬🤷🏻‍♀️”, a scris cineva.

„Începe și businessul/marketingul celui de-al doilea copil … folosești și exploatezi două creaturi nevinovate!!!!”, a mai scris altcineva.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu, criticate dur de Iulia Albu din cauza ținutelor vestimentare

Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

Matthew McConaughey, abuzat sexual în adolescență: „Nu m-am simțit vreodată o victimă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter