Celine Dion are un nou iubit, cu 16 ani mai tânăr FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 28 ianuarie 2019, 14:51
La trei ani de la moartea lui Rene Angelil, Celine Dion a decis să își refacă viața în brațele unui alt bărbat, cu 16 ani mai tânăr ca ea. Cei doi s-au afișat împreună la Săptămâna Modei de la Paris.

Anul 2016 a fost unul dur pentru Celine Dion, pe 14 februarie decedând soțul ei, Rene Angelil, după o lungă luptă cu cancerul. După doar două zile a încetat din viață și fratele artistei, tot din cauza aceleiași boli.

A fost nevoie de trei ani pentru ca Celine să iubească din nou. Iar norocosul este dansatorul Pepe Munoz, în vârstă de 34 de ani.

Celine Dion are un nou iubit, cu 16 ani mai tânăr FOTO

Celion Dion si Pepe Munoz la Săptămâna Modei de la Paris

Însă povestea lor de dragoste a cunoscut deja câteva suișuri și coborâșuri. Cei doi au început relația la sfârșitul anului 2017, pentru ca în 2018 să se despartă. Dar această separare nu a durat prea mult pentru că, după doar câteva luni, au decis să își reia relația.

Celin și Pepe s-au cunoscut în momentul în care artista căuta dansatori pentru turneul ei european. Povestea lor a iubire a ieșit la iveală atunci când au decis să se afișeze împreună tot mai des.

Ca să fiu sincer, când ne-am întâlnit prima oară am fost foarte stresat. După numai cinci minute, m-a făcut să mă simt în largul meu. Am fost mereu un fan de-al ei”, a declarat Munoz în anul 2018, după ce relația lor a ieșit la iveală.

Celine Dion are un nou iubit, cu 16 ani mai tânăr FOTO

Celine Dion și Pepe Munoz au fost împreună la prezentarea colecţiei de primăvară vară 2019 a lui Ronald van der Kemp, la Săptămâna Modei de la Paris. Cei doi s-au comportat ca doi îndrăgostiți.

Celine Dion a fost căsătorită 22 de ani cu producătorul Rene Angelil, pe care l-a cunoscut în anul 1980, pe când el avea 38 de ani, iar ea doar 12.

Celine Dion are un nou iubit, cu 16 ani mai tânăr FOTO

Celine Dion si Rene Angelil

După șapte ani și-au început relația, iar în 1991 s-au logodit. În anul 1994 au făcut pasul cel mare, căsătorindu-se la Notre-Dame Basilica din Montreal, Canada.

Celine Dion și Rene Angelil au avut împreună trei copii: René-Charles Angelil (16 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson de 7 ani.

Pepe Munoz și-a făcut un renume în lumea dansatorilor, după ce o bună perioadă de timp a dansat pe străzile din Madrid și primea bani de la trecători.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter