Celine Dion riscă să își piardă averea. Foștii reprezentanți îi cer un comision de 500 milioane dolari

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 26 februarie 2019, 11:39
Celine Dion riscă să își piardă aproape întreaga avere. Cântăreața canadiană se confruntă cu o problemă financiară care i-ar putea afecta chiar și imaginea.

Firma californiană ICM Partners, care a reprezentat-o pe Celine timp îndelungat, îi cere acum artistei să plătească suma de 500 milioane de dolari. Acest lucru îi pune în pericol averea vedetei, care a fost estimată de revista Forbes la 430 milioane dolari.

Potrivit Billboard, plângerea se referă la un contract pe care Dion l-a semnat în anul 2017, la un an de la decesul soțului ei, Rene Angelil, care i-a fost consilier în materie legală și financiară timp de 30 de ani.

După cum se știe, Rob Prinz a reprezentat-o pe Celine Dion de 30 de ani, de la începutul carierei sale, ceea ce include un contract în valoare de 500 milioane de dolari, rezultați din anii îndelungați de turnee și de un contract pe care ea l-a semnat în 2017”, se arată în documentul ICM.

Din păcate, doamna Dion refuză să plătească totalitatea comisioanelor pe care le datorează agenției în urma acestui acord”, se adaugă în text.

ICM susține că „admiră și respectă” talentul său „extraordinar ca artistă” și face toate eforturile pentru a soluționa diferendul pe cale amiabilă. Totuși, compania face și câteva amenințări.

Nu avem altă opțiune decât să începem procesul legal pentru a ne asigura de restituirea compensației care ne este datorată. Firma face public totodată anunțul că nu o mai reprezintă pe Celine Dion”, a amenințat ICM Partners.

Pe de altă parte, această plângere vine la nouă luni de la ruptura profesională, iar contractul vizat este prea recent pentru a pretinde o sumă atât de mare.

Ceea ce atrage atenția este faptul că totul se întâmplă la doi ani de la decesul lui Rene Angelil, într-un moment excepțional al carierei cântăreței.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter