Celine Dion, extrem de slabă. Apropiații spun că este în pragul anorexiei FOTO

De Oana Savin, pe
Celine Dion a slăbit foarte mult în ultimele luni, ceea ce adus îngrijorare în rândul fanilor și al apropiaților artistei. Mai mult, unii spun că este în pragul anorexiei.

Totuși, vedeta susține că este bine și sănătoasă și îi îndeamnă pe cei care lansează zvonuri să o lase în pace.

Celine Dion a afirmat că decizia de a slăbi îi aparține și nu trebuie să dea socoteală nimănui pentru felul în care arată.

Celine Dion, extrem de slabă. Apropiații spun că este în pragul anorexiei FOTO

Recent, cântăreața a participat la prezentarea noii colecții a lui Giorgio Armani în cadrul Paris Fashion Week. Atunci, s-a putut observa noua siluetă a vedetei, care a slăbit extrem de mult în ultimele cinci luni.

Apropiații lui Dion se tem că aceasta poate suferi de anorexie sau bulimie. Ea a infirmat rapid aceste variante și a cerut să fie lăsată în pace.

Alții cred că Celine, în vârstă de 50 de ani, a slăbit pentru a fi pe placul iubitului ei, Pepe Munoz, care este cu 16 ani mai tânăr.

Dacă îmi place cum arăt? Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă deranjați. Dacă nu vă place cum arăt, lăsați-mă în pace”, a spus Celine Dion când a fost întrebată de ce a slăbit atât de mult.

Vedeta a confirmat relația cu fostul ei dansator chiar la Săptămâna Modei de la Paris, deși formează un cuplu de mai mult timp. Cei doi s-au cunoscut în momentul când artista căuta dansatori pentru turneul ei european. Povestea lor, care a început la sfârșitul anului 2017, a ieșit la iveală când au apărut tot mai des împreună în public.

Ei s-au despărțit în 2018 pentru ca după câteva luni să își reia relația.

Celine Dion a fost căsătorită timp de 22 de ani cu producătorul Rene Angelil, care a decedat în anul 2016. S-au cunoscut în anul 1980, când el avea 38 de ani, iar ea doar 12. Și-au început relația 7 ani mai târziu pentru ca în 1991 să se logodească. Căsătoria lor a avut loc în 1994, la Notre-Dame Basilica din Montreal, Canada.

Au avut împreună trei copii: Rene-Charles Angelil în vârstă de 17 ani și gemenii Eddy și Nelson de 8 ani.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Celine Dion.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter