Celeste Yarnall a murit. Celebra actriță din „Star Trek” suferea de cancer

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 09:02
Celeste Yarnall a murit la vârsta de 74 de ani, în locuința sa din Westlake Village, California. Familia și prietenii sunt în stare de șoc. 

După o luptă de patru ani cu boala care omoară anual sute de mii de femei în întreaga lume, cancerul ovarian, Celeste Yarnall a murit, iar anunțul a fost făcut pe pagina Star Trek.com, conform Daily Mail.

Actrița, care a devenit celebră pentru rolul său din Star Strek, a fost înconjurată de familie. Fiica sa Cami, Gaby, nepoata sa, ginerele Stephen Forte și soțul său, Nazim, i-au stat alături până în ultima clipă. Acesta a declarat îndurerat că artista americană „a fost magnifică în tot ceea ce făcea. Era regina mea iubită.”

Cine a fost Celeste Yarnall

Celeste Yarnall a fost o femeie foarte talentată, care s-a bucurat de succes în orice domeniu a activat. Aceasta și-a început cariera în televiziune, în cadrul show-ului The Adventures of Ozzie & Harriet. Pe lângă cariera ei inițială de model, purtător de cuvânt și actriță, aceasta a excelat și în alte sfere de activitate. Celeste a reușit să producă o serie de videoclipuri „Cum să” și să își folosescă talentul și în domeniul antreprenoriatului, să lucreze în domeniu imobiliar, să devină crescător de pisici campion și să pună pe picioare propria ei companie.

Publicul din întreaga lume a cunoscut-o mai bine în 1967, odată cu rolul din Star Strek.

Un an mai târziu, a jucat alături de Elvis Presley în filmul „Live A Little, Love A Little”, iar cariera ei a continuat cu roluri în numeroase filme.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

R.I.P. Celeste Yarnall!🌹🌹🌹 #celesteyarnall #rip #wemissyou #hollywood #beautifullady #lady #elvis #celebrity

O postare distribuită de Mike Fitzner (@mike_fitzner) pe

Citește și:

O tânără a făcut un gest uimitor după ce familia a insistat să se căsătorească

Gafa amuzantă a Jandarmeriei. Imaginea care a stârnit râsul internauților

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter