Ce vrea să-i lase Meghan Markle moștenire fiicei sale

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 07 iunie 2021, 12:01

Pe 7 martie 2021, CBS a difuzat interviul controversat pe care Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani). În cadrul acestuia, perechea a vorbit despre motivele din spatele deciziei de a se retrage din rolul de membri seniori ai familiei regale.

Ca o consecință a acestei decizii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale. Mai mult decât atât, perechea și-a pierdut și titlurile regale.

În cadrul interviului cu Oprah, perechea a dezvăluit și sexul celui de-al doilea copil al lor. Meghan a născut o fetiță, Lilibet Diana, pe 4 iunie 2021, în California, SUA. „Să avem un fiu și o fiică, ce ne-am putea dori mai mult? Avem familia noastră, știi, noi patru și cei doi câini ai noștri. Este grozav”, spunea Harry în martie 2021.

Totodată, prințul a mărturisit că nu-și mai doresc alți copii. În trecut, Meghan a dezvăluit ce piesă deosebită vrea să-i lase moștenire fiicei sale. „Am râvnit întotdeauna la ceasul Cartier French Tank”, spunea Meghan Markle pentru Hello! Magazine în anul 2015.

Ce vrea să-i lase Meghan Markle moștenire fiicei sale

„Când am aflat că serialul Suits urma să continue cu al treilea sezon, ceea ce la vremea aia se simțea ca trecerea unei etape extrem de importante, am cumpărat versiunea în două tonuri.

L-am gravat pe spate: «Pentru M.M. de la M.M.». Plănuiesc să i-l ofer fiicei mele cândva. Asta face un obiect special, conexiunea pe care o ai tu cu el”, a mai spus fosta actriță atunci. Ceasul costă 6.200 de dolari.

Un an mai târziu, Meghan și Harry și-au început relația. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, iar în mai 2018 a avut loc nunta regală. În mai 2019, primul copil al cuplului, un fiu, Archie Harrison (2 ani), s-a născut.

„Anul acesta a fost nebun pentru noi toți, dar să avem spațiu în aer liber să ieșim la plimbări cu Archie, să ieșim la plimbări în familie și alături de câinii noștri, putem să facem drumeții, putem merge pe plajă, este atât de aproape de noi”, a mai spus Harry.

„Cred că cel mai grozav lucru pentru mine este să-l așez pe Archie în scaunul de bebeluș din spatele bicicletei și să-l duc la plimbări. Este ceva ce eu nu am putut face când eram copil. Îl pot vedea cu mâinile ridicate și-l aud vorbind, vorbind, vorbind. Spune «palmieri» și tot felul de alte lucruri.”

Tot atunci, Meghan și Harry au dezvăluit care erau cele mai recente cuvinte rostite de fiul lor, „hydrate/hidratează-te” și „drive safe/condu în siguranță”.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Citește și:

Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

I-a confiscat Familia Regală actele lui Meghan Markle, așa cum ea a susținut? Care e adevărul

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter