Ce vin vor servi la nunta lor Prințul Harry și Meghan Markle

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Joi, 11 ianuarie 2018, 17:20
Pregătirile pentru nunta regală de pe 19 mai, dintre Prințul Harry și Meghan Markle sunt în toi: după ce viitorii soți au ales biserica, acum stabilesc detalii legate de masă și dans, iar vinul ales pentru a-și servi invitații este unul alb, spumant. 

După ce au stabilit biserica la care se va oficia ceremonia de căsătorie (Capela St. George din Windsor), mirii încep să pună la punct detalii legate de meniul de nuntă.

Vinul pus pe masă la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

vin nunta printul harry meghan markle

 

Astfel, Harry și Meghan își vor servi invitații la nuntă cu vin alb spumant, de proveniență englezească, același pe care l-au ales acum șapte ani la nunta lor și Prințul William și Kate Middleton. Vinul ales provine de la podgoria The Chapel Down din Tenterden, Kent, iar prețul unei sticle de Brut variază de la 13 lire/ sticlă până la 24 de lire.

Mirii Harry și Meghan au ales astfel să promoveze produse englezești – rochia pe care o va purta mireasa Meghan va fi, de asemenea, creată de un designer englez. Cumnata lui Meghan, Kate, ducesa de Cambridge, a purtat la nunta ei o rochie McQueen, creată de Sarah Burton.

Prințul Harry și Meghan Markle au hotărât să aibă o nuntă mai restrânsă, mai ales din cauza faptului că mireasa a mai fost căsătorită, ceea ce contravine regulilor rigide ale Casei Regale Britranice.  Astfel, nunta lor nu va fi la fel de fastuoasă precum a Prințului William cu Kate Middleton din aprilie 2011, oficiată la Catedrala Westminster. (Foto Hepta)

Citește și – Motivul pentru care Meghan Markle poartă trei inele la mâna dreaptă

Citește și – Nunta anului 2018, prințul Harry și Meghan Markle. Tot ce trebuie să știi despre acest eveniment

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter