Ce studii are, de fapt, criticul de modă Iulia Albu

De Unica.ro, pe

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Iulia atrage mereu atenția prin stilul său vestimentar excentric și elegant și a devenit celebră pentru opiniile publice pe care le are cu privire la felul în care artiștii, vedetele și personalitățile autohtone se îmbracă.

Fashion editorul are o carieră de succes în industria modei, dar puțini sunt cei care știu ce studii are. Invitată în platoul Observatorului de la Antena 1, Iulia a dezvăluit detalii interesante legate de facultățile pe care le-a terminat.

Criticul de modă a absolvit Faceultatea de Drept a Universității București, dar a ales să devină designer de modă în loc să profeseze ca procuror sau judecător. În plus, Iulia Albu a urmat și o serie de cursuri de „Modă” la UNARTE.

Citeşte şi: Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Citeşte şi: Florin Ristei a confirmat logodna cu Naomi Hedman

Citeşte şi: Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

Citeşte și: Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea. „Am început săptămâna cu bine”

„Am terminat Facultatea de Drept, dar sunt avocat definitiv”, a explicat Iulia, punctând apoi faptul că a pornit pe drumul fashion-ului doar după ce a studiat acest domeniu: „Da, am studiile necesare și este important ca în orice domeniu să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveți continuu, să îți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să muncești pentru asta, să citești foarte mult, să fii critic tu cu tine.”

Iulia Albu se vede mamă din nou

În urmă cu câteva săptămâni, Iulia a vorbit în podcastul “Acasă la Măruță” despre faptul că își dorește să mai devină mama încă de două ori. Criticul de modă are o fetiță, Mikaela, în vârstă de 11 ani, din fostul mariaj cu designerul de încălțăminte Mihai Albu (58 de ani).

“Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin. Mi-am făcut așa o socoteală, dacă fac tripleți… nu știu cum va funcționa asta. Se mai întâmplă și surprize în viață. (…) Să fii mamă nu înseamnă neapărat să fii mama biologică a unui copil. Mă văd și adoptând un copil. Îmi doresc foarte mult să fac asta, dar este foarte dificil. Așa, la nivel declarativ, e foarte simplu. Este dificil să adopți un copil nu doar din punct de vedere legal. Este dificil să ai un copil adoptat și copii naturali, iar copiii naturali să-l trateze ca și când ar fi fratele lor. Este greu și frustrant pentru acel copil. Este o luptă foarte grea ca să reușești. Nu știu dacă voi reuși, dar îmi doresc”, a explicat vedeta.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter