Ce studii are, de fapt, Andreea Bălan?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 12:43

Andreea Bălan (36 de ani) este mama a două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). Înainte să devină mamă, însă, focusul ei a fost întotdeauna cariera. Deși este una dintre cele mai cunoscute prezențe artistice din România, puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, artista.

Andreea a făcut primii pași către o carieră în muzică la doar 10 ani. „Tatăl meu cânta într-o trupă pe atunci, el a cântat și în Cenaclul Flacăra. Tot timpul a fost un trubadur cu chitara în spate și, inevitabil, văzându-l prin casă, am început și eu să fredonez.

Îmi amintesc că a venit un prieten în vizită și i-a zis tatălui meu: «Uite, fata ta e talentată, nu vrei să-i compui și ei niște piese?». Și așa a început tatăl meu să-mi compună câteva piese, mi-a compus chiar un album întreg. Aveam 10-11 ani și chiar mi-a scos un CD.

La vremea respectivă eram primul copil care avea un CD, pentru că existau doar casete și l-a făcut în Germania. După care, pe culoarele TVR-ului, am cunoscut-o pe Andreea Antonescu. Tații noștri se cunoșteau pentru că au fost colegi de facultate în Galați și au zis: «Hai s-o punem de o trupă». Și de acolo s-a scris istoria”, spunea Andreea în 2018 pentru Adevărul.

Ce studii are, de fapt, Andreea Bălan?

Deși după destrămarea trupei Andre a continuat să aibă un succes răsunător, Andreea a decis să urmeze și o facultate, dar nu în domeniu. Jurata emisiunii Te cunosc de undeva a urmat și încheiat cursurile Facultății de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

La începutul anului 2020, Andreea și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat după doar câteva luni de mariaj. În prezent, George formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub (22 de ani).

Fosta pereche are împreună două fiice. În luna iulie a anului 2020, Andreea a fost surprinsă alături de un nou partener, Tiberiu Argint (36 de ani), în Vama Veche. Tiberiu este managerul de vânzări al unei companii daneze, care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane de lux.

Artista are o relație foarte apropiată și cu sora lui Tiberiu, prezentatoare TV Sonia Argint (38 de ani). Recent, Andreea, Tiberiu și Sonia au fost împreună la munte. Acolo, Tiberiu a învățat-o pe solistă să schieze.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, în vacanță la Sinaia. Cum s-au fotografiat

Cu cine a fost logodită Andreea Bălan înaintea relației cu artistul Keo?

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta soție, din nou împreună cu ocazia aniversării fiului lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter