Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 12:24

Cabral (43 de ani) și Andreea (35 de ani) Ibacka s-au cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan. Perechea va aniversa 10 ani de mariaj anul acesta.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

Perechea are împreună o fiică, Namiko, născută la sfârșitul anului 2018. Micuța este primul copil al cuplului și al doilea copil al prezentatorului TV. Acesta mai are o fiică, Inoke, din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani).

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

De curând, în emisiunea Star Matinal, Andreea a vorbit despre cum a început cariera ei de actriță. „Eu am terminat Finanțe-Bănci și aveam deja un job în bancă de trei ani. Turnura asta a fost complet neașteptată.

La primul casting nici n-am știut în ce mă bag. Toată lumea mă bătea la cap să fac niște bani în plus dintr-un part-time job care să aibă legătură cu imaginea mea. Cumva împinsă de la spate m-am dus”, a spus Andreea Ibacka.

Recent, Andreea a fost distribuită într-un nou serial TV, respectiv Adela. Vorbind despre cum se descurcă în rolul de mamă, actrița a adăugat: „Mă simt foarte pe picioarele mele. Îi dedic mereu timpul meu liber.

Bunicii au fost alături de noi încă de la început. Și tati se descurcă, e foarte descurcăreț. El o adoarme în fiecare seară. Îi pune muzică și dansează”, a mai spus Andreea Ibacka, pentru aceeași sursă.

Cum a cerut-o Cabral în căsătorie pe actriță?

„A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei”, a povestit Andreea în trecut, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine câștigă mai mulți bani, Cristina Șișcanu sau Mădălin Ionescu?

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa fostului soț: „Mă amenință constant”

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter