Ce studii are Andreea Antonescu?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 18:02

Andreea Antonescu (38 de ani) a îmbrățișat un nou trend și anume vloggingul. Artista a publicat primul ei videoclip pe YouTube, videoclip în care oferă detalii mai puțin cunoscute despre ea.

Ce studii are Andreea Antonescu de fapt?

La Bacalaureat, Andreea Antonescu a obținut media 9,42. „La materiile care contau cel mai mult pentru mine, engleză și matematică, am luat nota 10. Matematiciană înrăită, dar viața m-a dus pe drumul psihologiei. Aceasta este facultatea pe care am terminat-o. Odată descoperită psihologia, am început să citesc foarte mult. Îmi place extraordinar de mult să citesc, dar cărți de auto-educare pentru că acestea consider că m-au ajutat cel mai mult de-a lungul timpului”, a spus.

În același videoclip, Andreea Antonescu a dezvăluit că a pășit pe scenă la vârsta de doar 3, însă că tatăl i-a luat pasiunea pentru muzică în serios abia la 10 ani. Atunci, Andreea a participat într-un concurs organizat de regretata Mădălina Manole.

Competiția muzicală se numea „Ei, și ce?”. „Mădălina Manole a fost una dintre artistele mele preferate și văzând tatăl meu că am câștigat, deși eram cel mai mic concurent, a zis că e ok să ia în serios pasiunea mea”, a mai spus Andreea.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au sărutat același bărbat

Recent, într-un vlog de pe contul Andreei Bălan, solistele au dezvăluit că au sărutat același bărbat. Deși nu i-au spus numele, în presă s-a speculat că ar fi fost vorba despre Liviu Vârciu, după ce Andreea Bălan a cântat piesa „Ochii tăi”.

„Ne-am pupat amândouă cu el. Te-ai pupat, dar nu ți-a plăcut. Eu m-am pupat, dar mi-a plăcut”, a spus Andreea Bălan. „Eu nu știam să înot. M-a luat în piscină și fiind acolo …”, a completat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu: „Am avut un fan dement”

„Am avut un fan dement care a venit și mi-a dat foc la ușa de la intrare, la garaj. M-a amenințat. A intrat în casa mea cu un cuțit. S-a ajuns la poliție și a fost până la urmă arestat”, a mai dezvăluit Andreea Antonescu în vloggul Andreei Bălan.

În vara anului 2019, Andreea Antonescu a confirmat că s-a separat de soțul ei, omul de afaceri Traian Spak (38 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit timp de aproape 9 ani și are o fiică, Sienna, în vârstă de 9 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum s-au cunoscut Raluca și Walter Zenga? „Blondă necunoscută din avion caut antrenor

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. „I-a spus că relația lor s-a sfârșit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter