Ce spune Oana Roman despre o nouă relație după divorțul de Marius Elisei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 martie 2021, 15:48

Pe 15 ianuarie 2021, Oana Roman (44 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 6 ani.

Recent, Oana a vorbit despre o nouă relație. Pe Instagram, întrebată recent de un urmăritor dacă-i este dor de fostul partener de viață, Oana a răspuns: „Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru la fel de mult ca ea”.

Ce spune Oana Roman despre o nouă relație după divorțul de Marius Elisei?

Ulterior, întrebată dacă își dorește în viitorul apropiat o nouă relație, vedeta TV a mai spus: „Sub nicio formă nu mă gândesc la altă relație. Va trece mult până să iau măcar în calcul gândul ăsta”. Întrebată de altcineva dacă-și dorește să-și refacă viața, Oana a mai spus: „Deocamdată nu. Nu proiectez încă nimic”.

Din data de 17 decembrie a anului trecut, Marius și Oana nu mai locuiesc împreună. Între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, însă Marius nu crede că vârsta a reprezentat o problemă în relația lor.

Citește și: 

Cum se descurcă Smiley și Gina Pistol în postura de proaspeți părinți?

Meghan Markle și Prințul Harry nu s-au căsătorit înaintea nunții regale

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu?

„Diferența de vârstă, din punctul meu de vedere, nu a contat atât cât a existat dragoste și ne-am iubit”, a spus în februarie 2021, în emisiunea La Măruță. Tot atunci, Marius a admis că-și dorește să devină din nou tată.

„Eu chiar îmi mai doresc și un copil. Nu-mi doresc să o las pe Isabela singură. Știu cum sunt copiii când sunt singuri și cum sunt când au frați”, a mai spus Marius atunci.

„Isa tot spune că vrea [un frate sau o soră]. I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil.

Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a declarat Oana Roman recent la Antena Stars, citează Spynews.

Ce spune Marius despre o posibilă împăcare?

„Probabil că e mult prea devreme acum să răspund concret la această întrebare. Timpul va decide în continuare ce se va întâmpla. Orice este posibil”, mai spunea Marius Elisei în februarie 2021, în emisiunea La Măruță.

În același interviu, întrebat cine a luat decizia de a divorța, Marius a adăugat: „[A venit] din partea amândurora. Eu am spus, da. Și ea a fost de acord. Am zis: «Hai să divorțăm că poate e mult mai bine pentru amândoi».

Exact așa. Nu am zis: «Gata! De mâine divorțăm! Mergem în instanță, ne rupem capetele». Eu nu stau să fac pe victima. Dar asta a fost realitatea. Așa s-a întâmplat [să fiu singur după despărțire]”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter