Ce spune Iulia Albu despre Lidia Buble: „Îți mai și atârnă anumite lucruri în părți anatomice necorespunzătoare”

De Mădălina Manole, pe
Iulia Albu nu contenește cu criticile la adresa Lidiei Buble. Artista a intrat în vizorul fashion editorului în urmă cu mai mult timp și de atunci este cu ochii pe toate aparițiiile acesteia, fie că sunt la evenimente mondene, fie că sunt în mediul online.

Lidia Buble a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare îmbrăcată cu o pereche de colanți culoarea pielii și o bluză asimetrică. Ei bine, deși iubita lui Răzvan Simion este foarte sexy, ținuta sa nu a fost deloc apreciată de Iulia Albu: „Lidia Buble… plină de buble?!? Lidiei Buble îi place pe lung! Nu că ar fi o mare problemă, însă, în general, când ești minionă și porți colanți care crează iluzia optică de nuditate atunci când nu este cazul, și îți mai și atârnă anumite lucruri în părți anatomice necorespunzătoare, se cheamă că ai nevoie urgentă de un stilist! Are și atârnarea rostul ei pe lumea asta!

Lidia Buble

Nu Lidia, nu semeni cu Delia deloc, așa cum nici Delia nu seamănă cu mine! Eu zic să se rezume fiecare la propriile aptitudini stilistice, în cazul tău, momentan, mai SUB 2 decât peste!”, – a scris Iulia Albu pe blogul său personal.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter