Ce spune Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre o viitoare căsătorie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 iunie 2021, 10:45

Antonia (28 de ani), fosta soție a artistului și prezentatorului TV Andrei Ștefănescu (43 de ani), se află în prezent în Târgu Mureș, unde filmează un nou proiect. Pe contul personal de Instagram, Antonia a răspuns mai multor curiozități venite din partea urmăritorilor ei.

Andrei și Antonia au divorțat în 2020. Divorțul a fost finalizat la notar în septembrie, lună în care ar fi aniversat un an de mariaj. Fostul cuplu are împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 4 ani. Fiindcă ea trebuia să muncească în Târgu Mureș, Ayan a rămas în grija prezentatorului TV.

Ce spune Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre o viitoare căsătorie

„Ayan este acasă cu tăticul lui și face ce știe el mai bine, boacăne. (…) Normal că îmi lipsește, dar nu îmi este greu [fără el, când e la Andrei], pentru că știu că el este bine, este fericit acolo.

Nu pot să zic că stă foarte mult cu mine sau foarte mult cu Andrei, noi facem programul din mers și cât stă la Andrei mie îmi ia să curăț casa, deci e bine”, a dezvăluit Antonia pe Instagram.

Întrebată de ce au divorțat ea și Andrei, Antonia a glumit: „Pentru că așa e viața. Așa e în tenis”. Cuplul nu mai locuiește împreună din vara anului 2020. „Nu, nu mai locuim împreună. Ne-am separat acum multe, multe luni de zile, deci nu”, a mai spus Antonia.

Tânăra a fost întrebată și dacă își dorește să se mai căsătorească. „Întrebare de 100 de puncte. Sunt și eu tinerică. Nu zic nu, dar nu zic nici da până nu o fi ceva extraordinar. Nu știu. Poate să apară ceva extraordinar la 40-50 de ani. Și la 80 mă căsătoresc”, a mărturisit.

Antonia a încheiat sesiunea de întrebări și răspunsuri interpretând o piesă din repertoriul muzicii populare. Videoclipul îl găsiți la finalul articolului!

Citește și:

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, se sfârșise

Viviana Sposub și mama ei, cele mai mari susținătoare ale lui George Burcea

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, despre divorț, Andrei mai spunea: „Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie.

Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte.

Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter