Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 octombrie 2021, 12:39

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria.

Alături de actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi mai are trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine, din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu.

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, declara Cristi Borcea în urmă cu ceva timp. Recent, modelul a oferit mai multe detalii referitoare la cel de-al patrulea copil al ei.

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și, dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.ro.

Citește și:

Valentina Pelinel și-a aniversat mama! Cât de frumoasă este soacra lui Cristi Borcea

Iulia și Mihai Albu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu foștii nași, Cristi și Mihaela Borcea

Ce s-a aflat despre logodnicul milionar al Alinei Vidican. Detalii din trecutul misteriosului Claude ies la iveală

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

„Da, o să spun pentru prima dată. Am apelat la fertilizare. Restul speculațiilor n-au o bază reală. Știu că au existat multe scenarii atunci. Nu știu de ce, pentru mulți, fertilizarea este un subiect tabu. Aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a spus Valentina Pelinel pentru OK! Magazine.

„Noi ne doream foarte mult copii și am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreție și de servicii ca-n străinătate”, a adăugat. „Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă și aceasta este singura metodă.

Nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu și să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta”, a completat atunci. „Suntem bine toți, în pandemie am reușit să petrecem mai mult timp și noi între noi, și noi cu copiii. Nu ne plictisim împreună, nu prea ieșim foarte mult oricum.

Eu și Cristi avem timpul nostru împreună. Vorbim despre afaceri, ne consultăm. Suntem genul acela de cuplu în care partenerii petrec foarte mult timp unul cu celălalt”, a mai dezvăluit Valentina, tot pentru OK! Magazine.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter