Ce soție frumoasă are Mihai Rait Dragomir! Ana este cu 14 ani mai tânără decât actorul

De Unica.ro, pe

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Mihai Rait Dragomir (41 de ani) a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui, Ana Maria Dragomir (27 de ani), și despre fiul lor Alexandru Mihai. Între cei doi este o diferență de vârstă de 14 ani.

Ce soție frumoasă are Mihai Rait Dragomir! Ana este cu 14 ani mai tânără decât actorul

„La noi nu se simte [diferența de vârstă]. Eu nu o simt, Ana nu o simte”, a spus Mihai. Întrebat de Cove ce l-a atras la Ana, actorul a răspuns: „M-a atras blândețea. Este o persoană foarte candidă. (…)

Bunătatea, sufletul mare pe care îl are … este foarte înțelegătoare. Am realizat, în ăștia patru ani de când suntem împreună, că sunt un om dificil. Îți trebuie răbdare. Mă înțelege”.

Perechea s-a logodit după doar trei luni de relație. „La trei luni de zile am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc. Ea s-a speriat puțin când am cerut-o. (…) Sigur am ales bine. Ea o să rămână până la final”, a mai declarat actorul.

Cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți?

„Noi ne-am căsătorit în 2017 și în 2018 am devenit părinți. În 2019 am avut luna de miere. Atunci ne-am permis să mergem. Am fost în Grecia. Am stat vreo 10 zile. Extraordinar a fost”, a mai spus Mihai.

Întrebat ce fel de tată este, actorul a adăugat: „Ca tată îmi place să cred că sunt foarte atent și implicat. Încerc să compensez lipsa de timp. Deși nu e ca și cum plec să filmez, în fiecare seară sunt acasă.

Mi-am dorit un copil care să nu stea. Și mi-a dat Dumnezeu unul care nu se mai potolește. Dar la finalul zilei mă uit la el și mă bucur când văd cât de frumos doarme”.

Fotografii cu Mihai Rait Dragomir, soția lui Ana și fiul lor Alexandru găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Citește și:

Alessia și fostul iubit luptă pentru custodia fiului lor: „Nu există nicio relație între noi acum”

Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat sexul celui de-al treilea copil

Marilyn Manson, acuzat de fosta logodnică de abuz fizic, psihologic și sexual

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter