Ce situație financiară aveau Irina și Răzvan Fodor la începutul căsniciei lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:57

Invitat în podcastul lui Speak (34 de ani), La Fileu, Răzvan Fodor (45 de ani) a vorbit despre situația financiară de la începutul mariajului cu prezentatoarea TV Irina Fodor (31 de ani). Cuplul s-a căsătorit în anul 2010 și împreună are o fiică, Diana Elena, în vârstă de 9 ani.

Recent, Irina a încheiat filmările celui de-al patrulea sezon Asia Express, Drumul Împăraților. Filmările au avut loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Au mai fost și alte destinații pe rută, însă despre ele vom afla pe parcursul show-ului, care se va difuza din toamnă.

Anterior acestui proiect, Irina a găzduit a doua jumătate a sezonului 9 Chefi la Cuțite. Cel mai recent, Răzvan a prezentat emisiunea Burlacul. Show-ul s-a încheiat la finalul lunii iunie. Totodată, actorul este distribuit în serialul Adela, difuzat de Antena 1. Așadar, acum perechea și fiica lor, Diana, se bucură de o bine meritată vacanță.

Ce situație financiară aveau Irina și Răzvan Fodor la începutul căsniciei lor

În cadrul podcastului anterior menționat, Răzvan a vorbit despre cum s-au descurcat el și Irina, din punct de vedere financiar, la începutul mariajului lor. Actorul spune că nu le-a lipsit nimic, însă că nu își permiteau să călătorească la fel de mult pe cât și-ar fi dorit.

„Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă”, a declarat Răzvan Fodor.

Fiindcă aveau astfel de proiecte pe perioade relativ scurte de timp, Diana s-a obișnuit să petreacă foarte mult timp cu părinții ei. Anul acesta a fost primul în care Irina a lipsit o perioadă mai îndelungată de timp de acasă.

Citește și:

Virgil Ianțu, declarație emoționantă de dragoste cu ocazia aniversării logodnicei lui

Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu

Ilinca Vandici, mărturisiri surprinzătoare despre familia ei: „Părinții nu au fost alături de mine”

„După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit.

Deși până pe la cinci ani, Irina a lucrat într-o emisiune TV. De când a născut s-a angajat acolo. Copilul a crescut că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație”, a mai declarat Răzvan Fodor.

Își mai dorește perechea copii?

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, fiica perechii mărturisea că îți dorește o surioară. „Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaștem că ne e bine așa. A crescut Diana, am devenit ușor egoiști, avem vacanțele noastre”, a spus Irina.

„Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aș fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu știu, sincer … E în pom treaba asta”, a completat Răzvan atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter