Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul cu Oprah

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:41

În timpul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani), Meghan Markle (39 de ani) a purtat o rochie cu puternice semnificații. Rochia neagră, creație Giorgio Armani, a avut în partea superioară un model cu flori albe de lotus.

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul cu Oprah

Potrivit publicației Town and Country, Ducesa a optat pentru respectivul model pentru a transmite un mesaj clar. Florile de lotus simbolizează renaștere și evoluție spirituală. Lotușii sunt un cadou oferit deseori celor care se recuperează după un eveniment traumatic.

În cadrul interviului, Meghan a admis că, în timpul primei sale sarcini, a avut gânduri sinucigașe. Fosta actriță și Prințul Harry (36 de ani) au devenit părinți în luna mai a anului 2019.

Perechea are un fiu, Archie Harrison, în vârstă de 1 an și 10 luni, iar anul acesta vor deveni părinți pentru a doua oară. De această dată, cuplul va avea o fiică.

Totodată, croiul lejer și designul din mătase al rochiei au conferit un echilibru între formal și casual. Atât dezvăluirile din cadrul interviului, cât și rochia purtată de Ducesă vor intra în istorie.

Pe parcursul interviului de nu mai puțin de 2 ore, Meghan și Harry și-au explicat în detaliu decizia de a se separa de familia regală a Marii Britanii. Meghan a condamnat tabloidele britanice pentru felul în care au tratat-o, a vorbit despre rasism în cadrul familiei regale britanice, dar și despre gândurile sale sinucigașe.

Care este singurul regret al lui Meghan Markle?

„Toți oamenii din viața mea primiseră o directivă foarte clară să spună întotdeauna: «Nu comentez». Am făcut tot ce mi s-a spus să fac pentru că mesajul venea prin prisma ideii «te vom proteja noi»”, a mai spus Meghan.

„Am un regret. Acela că i-am crezut când mi-au spus că voi fi protejată. Am crezut acel lucru. Regret că am crezut pentru că dacă aș fi realizat că asta nu se întâmpla, aș fi putut face mult mai multe. Dar cred că nu trebuia să văd [că nu eram protejată]. Nu trebuia să știu. Acum că suntem de partea cealaltă, nu doar că am supraviețuit, dar prosperăm”, a mai spus Meghan.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

Reacția Reginei Elisabeta a II-a după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter