Ce s-a observat în primele fotografii ale noului bebeluș regal

De Oana Savin, pe
Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima sesiune foto de familie alături de fiul lor nou-născut.

Deși la prima vedere a fost o sesiune foto normală, specialiștii regali au observat câteva detalii, precum și tradițiile pe care ducii de Sussex le-au încălcat odată cu venirea pe lume a copilului lor.

Deși cei doi au spus că nu își pot da seama încă cu cine seamănă bebelușul lor, presa din Marea Britanie scrie că micuțul este imaginea mamei sale pe când aceasta avea doar câteva ore.

Potrivit The Mirror, micuțul, care încă nu a primit un nume, are nasul ducesei de Sussex.

Meghan și Harry au încălcat două tradiții din momentul în care s-a născut primul lor copil.

Prima are legătură cu sesiunea foto prin care și-au prezentat bebelușul în fața lumii. Aceștia au ales să renunțe la fotografiile făcute în fața spitalului la doar câteva ore de la naștere. Mai mult, nimeni nu a știut când Meghan a ajuns la spital, când a născut și când s-a întors la Frogmore Cottage. Anunțul oficial a venit la șapte ore de la marele eveniment.

Cei doi au încălcat din nou tradiția, miercuri, în timpul ședinței foto ce a avut loc la St. George Hall de la Castelul Windsor. Cel care a ținut bebelușul în brațe a fost Prințul Harry și nu Meghan, așa cum s-a întâmplat cu Kate și William și cu Prințesa Diana și Prințul Charles.

În timp ce ducele de Sussex își ține fericit fiul în brațe, Meghan ține o mână în jurul brațului lui și atinge ușor capul bebelușului, în timp ce zâmbește la cameră.

Ce spune limbajul trupului despre Meghan și Harry

Mișcările pe care le-au făcut Meghan Markle și Prințul harry pe timpul șefinței foto de miercuri arată că reacționează la fel ca orice alți părinți.

Potrivit expertului în limbajul trupului Judi James, Meghan este foarte maternă și stă alături de „băieții ei”, folosind atingeri subtile care sugerează că are un rol protector pentru amândoi.

Ducesa și-a atins des părul și fața, ceea ce sugerează puțină neîncredere în fața camerei de luat vederi, spre deosebire de momentele în care a părut extrem de încrezătoare.

Pe de altă parte, Harry a afișat o expresie calmă, iar elul în care și-a ținut copilul în brațe a arătat încredere. Totuși, pielea roasă din jurul unghiilor este dovada clară a nivelului de anxietate din timpul nașterii.

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter