Ce s-a întâmplat la recepția organizată după nuntă. Mesajul lui Meghan Markle pentru familia regală

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 21 mai 2018, 01:20
Citește și:

Nunta regală s-a încheiat cu două recepții organizate de regina Elisabeta și prințul Charles în cinstea mirilor. Lucrurile nu s-au desfășurat nici de această dată în mod tradițional. Iată care a fost mesajul lui Meghan Markle pentru familia regală.

După o ceremonie religioasă impresionată, nuntașii au mers să sărbătorească fericitul eveniment la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a, la St George’s Hall de la Castelul Winsdor, acolo unde a cântat și celebrul Elton John, o persoană foarte apreciată de familia regală, spre bucuria celor 600 de invitați.

După ce petrecerea s-a încheiat, a urmat cea de-a doua recepție, organizată de prințul Charles la Casa Frogmore, unde au fost chemați 250 de invitați. Atmosfera a fost întreținută de DJ și s-a terminat cu un foc de artificii spectaculos.

Harry și Meghan au dansat pentru prima oară în calitate de soți pe melodia ”I Wanna Dance With Somebody” a lui Whitney Huston. DJ Sam Totolee a mixat apoi piesele preferate ale lui Harry.

Petrecerea a avut și un bar tematic numit „băuturile din lume”. Oaspeții au mai fost serviți, printre altele, cu bomboane și burgeri. O sursă a jurnaliștilor de la Dailymail a spus că în meniu se afla și un cocktail cu rom și ghimbir numit „Când Harry a întâlnit-o pe Meghan”.

În locul darurilor de nuntă, invitații au fost rugați să doneze la una dintre fundațiile pe care Harry și Meghan le susțin.

Cu totul inedit a fost faptul că mireasa a trecut peste discursul tradițional al tatălui miresei, dat fiind că acesta nu a putut participa la eveniment din cauza unei intervenții chirugicale, și a ținut un toast în fața invitaților.

Meghan le-a mulțumit membrilor familiei Regale pentru că a fost bine primită de aceștia și a vorbit despre dragostea ei pentru prințul Harry, potrivit dailymail.co.uk.

Au urmat discursul prințului Harry și cel al tatălui lui, prințul Charles, conform tradiției regale.

Meghan a primit propria ei pagină pe site-ul familiei regale

La scurt timp după ce a devenit ducesa de Sussesx, Meghan a primit propria ei pagină web pe site-ul oficial al familiei regale, royal.uk. Acest lucru vine ca o confirmare a faptului că soția prințului Harry va îndeplini de acum înainte îndatoriri regale în slujba reginei.

În descriere sunt amintite actele de voluntariat pe care le-a făcut de la o vârstă fragedă, precum și discursul pe care l-a susținut în 2015, unde s-a declarat mândră că este femeie și este feministă.

Se spune că după nunta regală urmărită de milioane de oameni din întreaga lume, Harry a lăudat-o pe Meghan pentru că a reușit să gestioneze totul cu grație, mândru de faptul că formează o echipă minunată împreună. „Abia aștept să-mi petrec tot restul viețul cu tine” i-ar fi spus ducele de Sussex alesei lui.

Semnificația buchetului de mireasă al lui Meghan Markle

Povestea din spatele tiarei purtate de Meghan Markle la nunta regală

Sursă foto: epa.eu

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter