Ce reacție a avut Ilie Năstase după cununia lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 28 mai 2019, 12:27
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit civil în cursul zilei de ieri în cadrul unei ceremonii restrânse la care au luat parte prietenii și apropiații celor doi.

Brigitte Sfăt, 42 de ani, și Ilie Năstase, 72 ani, au divorțat anul trecut, după un mariaj de cinci ani, dar iată că despărțirea nu le-a adus și singurătatea, cei doi găsindu-și fericirea în brațele altor persoane. În timp ce fostul mare tenismen s-a căsătorit cu Ioana Filimon, punctând astfel cel de-al cincilea mariaj, Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu Florin Pastramă, cei doi cunoscându-se și începând relația în timpul participării la emisiunea Ferma.

Brigitte Sfăt a explicat motivul pentru care s-a căsătorit atât de repede:„Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (…) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!” 

Ilie Năstase, pe de altă parte, a afirmat că se bucură că Brigitte nu-i mai poartă numele, deoarece bruneta alesese să-l păstreze chiar și după divorț: “Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, – a declarat Ilie Năstase, pentru Click!.

Brigitte va purta de acum înainte numele soțului său, Florin Pastramă. La eveniment au fost prezenți incluisv concurenții din emisiunea Ferma, iar buchetul de mireasă l-a prins tocmai Otilia Bilionera. Vezi imagini de la cununia civilă în galeria foto de mai sus!

Ilie Năstase a punctat relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, categorie în care intră și Diana Ross, artista cu care s-a iubit pasional și care chiar l-a urmat în România.

Brigitte Sfăt se află la a patra căsnicie. Primul său soț, Octavian Sfăt, a murit în 2002, ulterior aceasta căsătorindu-se, în 2006, cu Ovidiu Torj, iar în 2013 cu Ilie Năstase. Bruneta are doi copii, pe Robert (18 ani), din prima căsnicie, și pe Sara (10 ani), din cel de-al doilea mariaj.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter