Ce proprietăți deține Regina Elisabeta a II-a. Costul lor se ridică la miliarde de euro

De Ioana Tătaru, pe
Regina Elisabeta a II-a, în calitate de monarh, deține o mulțime de proprietăți – castele, ruine, toalete publice și chiar părți din autostrăzi, iar costul lor de ridică la miliarde de euro.

Regina Elisabeta a II-a este bogată în proprietăți! Pe lângă palatele cunoscute precum Buckingham, Windsor și Sandringham, pe lista „bunurilor” se află o parte din autostrada M6 în Lancashire, un club de rugby, în Norfolk, toalete publice în centrul Londrei și un parc în South Tyneside, scrie mirror.co.uk. Toate proprietățile reginei sunt publicate constant de către Registrul Terenurilor. Elisabeta a II-a deține proprietăți atât ca persoană privată, cât și ca persoană publică.

Ce proprietăți deține Regina Elisabeta

Regina Elisabeta deține proprietăți în Londra, Anglia, Țara Galiilor, în Scoția sau în Irlanda de Nord. Iată o mică parte din acestea!

În Londra, Regina deține proprietăți importante precum: Buckingham Palace, Clarance House, St. James Palace, Tower of London, Hampton Court Palace, Kew Palace, Banqueting Huse, Hyde Park, Kensington Gargens, Richmond Park, Bussky Park, Regent Street, inclusiv toaletele publice, Spitalul Charing Cross, London Business School, The Ritz Hotel Garden, The Strand Palace Hotel, dar și multe altele.

În Estul Angliei, Regina are în proprietate 108 de parcele de pământ, printre care teren arabil, bucăți de țărm, maluri de râuri, un rezervor de apă nefolosit, Portul de Yachturi Burnham, dar și bucăți din Harlow Business Park.

În Yorkshire, Regina Elisabeta deține 2,622 de parcele de teren cu minerale, aur, argint și terenuri arabile, un club de tenis, dar și Castelul Scarborough.

În Țara Galilor, Tintern Abbey și 1.232 de parcele de teren arabil, cu minerale, aur și argint precum și maluri de râu și țărm sunt ale reginei.

În Scoția, Balmoral este proprietatea Reginei, moștenită de la tatăl ei, Palatul Holyroodhouse, dar și 37.000 de hectare de pământ.

De asemenea, Regina mai deține proprietăți importante precum: Castelul Hillsbourgh, Castelul Chester, Castelul Lancaster, Banbury Gateway Shopping Park, South Alyesford Retail Park, Westgate Shopping Centre, Oxford, Ocean Retail Park, Portsmouth, Castelul St. Briavels, Hallagher Shopping Park.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter