Ce prezentator celebru din România i-a provocat Andreei Marin sentimentul de dragoste la prima vedere?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 16:59

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Andreea Marin (46 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, prezentatoarea TV putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Ce prezentator celebru din România i-a provocat Andreei Marin sentimentul de dragoste la prima vedere?

La prima întrebare, răspunsul prezentatoarei TV a fost „Mihaela Rădulescu”. La a doua, Andreea a răspuns: „Măruță”. Acesta este răspunsul”. „Am ținut-o în taină până acum să știi. Dar aici, acum, în fața întregii țări, spun adevărul. M-am trezit cam târziu. Aia e, ce să fac?”, a completat.

„Ce bărbat cunoscut ți-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere?”, a fost întrebarea. „Cătălin, ești luat acum, nu am ce să mai fac. Ești și bătrân și ramolit și bolnav, asta este. Sănătate, maică. În orice caz, cred că e bine să știi. De făcut nu ai ce să faci”, a mai spus.

„Zice aici: Ce bărbat cunoscut ți-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere?. Nu zice nicăieri că pentru el. Pentru Tonomat, domnule. M-am îndrăgostit de [emisiunea] Tonomatul de pe 2! Dar tu ai provocat sentimentul, să știi!”, a continuat Andreea.

În prezent, Cătălin Măruță este căsătorit cu artista Andra (34 de ani), alături de care are doi copii, un fiu și o fiică, David (9 ani) și Eva (5 ani). Andreea este și ea într-o relație, cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia. Din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani), Andreea are o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 13 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica cea mare a fostului principe Nicolae a împlinit 5 ani. Cum arată Iris Anna, fetița pe care a recunoscut-o în 2019

Speak s-a dezbrăcat de inhibiții și a vorbit despre filmele pentru adulți. Pe ce sumă s-ar săruta cu un bărbat

Pe cine preferă Andreea Marin dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter