Ce poreclă i-a pus Prințul Charles lui Meghan Markle

De Mădălina Manole, pe
Chiar dacă sunt membrii Familiei Regale, asta nu înseamnă că în intimitate aceștia nu se comportă absolut normal, la fel ca toți ceilalți oameni. Ei bine, acest aspect presupune și cuvinte de alint, apelative și chiar porecle, iar membrii Casei Regale britanice le folosesc din plin. 

Dacă Meghan Markle îl alintă pe soțul său My Prince (Prințul meu), iată că și socrul său, Prințul Charles, o alintă pe aceasta într-un mod… inedit. Surse din apropierea Casei Regale britanice au dezvăluit că Prințul Charles i-a pus o poreclă nurorii sale, Meghan Markle, haioasă, dar cu foarte multe simboluri. Acesta a numit-o Tungsten.

Tungstenul, cunoscut și ca wolfram, este unul dintre cele mai dure metale existente, nu este casant, ci devine ductil în stare pură păstrându-și în acelalași timp rezistența.

Prințul Charles o apreciază mult pe Meghan Markle și admiră influența benefică pe care o are asupra fiului său mai mic despre care a zis în repetate rânduri că este o fire moale: „Prințul Charles o admiră pe Meghan pentru forța ei și pentru sprijinul pe care i-l acordă lui Harry, care are nevoie de o persoană tare ca tungstenul în viața lui. A devenit un termen de alint”, – a declarat sursa pentru Sunday on Mail.

Despre Ducesa de Sussex, Prințul Charles a avut numai cuvinte de laudă: “Este atât de inteligentă și atât de drăguță! Îl face fericit pe Harry. N-aș fi putut să o plac mai mult decât o plac.

Citește și – Scrisoarea lui Meghan Markle pentru o colegă de clasă

Citește și – Lidia Buble a leșinat în timpul concertului, iar Pepe a căzut sub scenă

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter