Ce poftește Adela Popescu în timpul sarcinii. „Simțeam că o să mor dacă nu mănânc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 mai 2021, 10:38

Adela Popescu (34 de ani) este însărcinată cu cel de-al treilea fiu. Prezentatoarea TV și soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani), mai au împreună doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Actrița va naște în trei luni.

Recent, Adela a dezvăluit că nu s-a simțit întocmai bine. „Azi e prima zi în care mă simt «însărcinată». Respir greu, mă mișc greu și am o stare accentuată de somnolență”, a scris în mediul online pe 12 aprilie.

Ce poftește Adela Popescu în timpul sarcinii

Următoarea zi, prezentatoarea a dezvăluit ce poftă neobișnuită a avut. „Ieri nu am avut cea mai grozavă zi. Oboseală accentuată și pofte de gravidă. La 22:00 simțeam că o să mor dacă nu mănânc un compot de vișine. Efectiv. Radu s-a și panicat că nu era învățat cu mine «diferită».

Nu sunt genul capricioasă. Îmi gestionez eu cumva toate «schimbările» în liniște. Că am fost norocoasă sau că nu mă sinchisesc de schimbările de dispoziție, de greutate și de ritm cardiac, nu știu. Vestea bună e că azi sunt ca nouă.

Mi-am amintit că sunt în șapte luni când am vrut să mă închid la șireturi și nu am putut, când era să pocnească tricoul albastru pe mine, când nu am putut să îmi mișc verigheta de pe deget, când l-am trimis pe Alexandru să îmi aducă peria de păr de la etaj, când am mers la baie a douăzecea oară la două ore de la trezire. În rest… n-am nici pe naiba”, a scris Adela în mediul online.

Citește și:

De ce și-a cerut Adela Popescu iertare public față de Radu Vâlcan

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Radu Vâlcan, declarație haioasă de dragoste pentru Adela Popescu

Adela vrea să nască natural și a treia oară

Intrată virtual în direct în emisiunea La Măruță, Adela a dezvăluit că și de această dată își dorește să nască natural, deși nașterea celui de-al doilea fiu, Andrei, nu a fost deloc ușoară.

„La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul și practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece, adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu.

Chiar sunt crunte. Cu toate astea, îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleași.

Doar că tu, ca femeie, dacă alegi să naști prin cezariană sau ți se recomandă, zici: «Mă, nu vreau să mă doară nimic când îmi iau copilul în brațe și să mă bucur de moment pur și simplu, dar știu că urmează o perioadă de chin». Ori la noi e invers, adică e travaliul dureros, iar după ce ai născut e blup și gata, te apuci de următorul (râde)”, a declarat Adela.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter