Ce poftă are Meghan Markle în timpul celei de-a doua sarcini

De Unica.ro, pe

Meghan Markle (39 de ani) este însărcinată cu al doilea copil, o fiică. Alături de Prințul Harry (36 de ani), fosta actriță mai are un fiu, Archie Harrison, în vârstă de 1 an și 11 luni. Archie va împlini 2 ani pe 6 mai 2021.

În acest capitol al vieții ei, Meghan pune preț pe odihnă și relaxare. Fosta Ducesă de Sussex este hotărâtă să-și conserve sănătatea fizică și psihică atât pentru ea, cât și pentru viitoarea ei fiică.

Ce poftă are Meghan Markle în timpul celei de-a doua sarcini

„Meghan poftește la paste, dar mănâncă foarte curat (face tot posibilul să evite glutenul)”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly. „Meghan este o iubitoare de fructe, iar acum mănâncă doar alimente organice.”

Aceeași sursă a dezvăluit că Meghan „face yoga zilnic”, uneori chiar de două ori pe zi. „O ajută să-și mențină sănătatea fizică și mentală pe parcursul sarcinii. A doua sarcină a fost mai ușoară decât prima în materie de grețuri. Se simte mult mai bine de data aceasta.”

În noiembrie 2020, într-un eseu publicat în New York Times, Meghan a dezvăluit că a pierdut o sarcină în iulie 2020. „Am căzut pe podea cu el [fiul ei Archie] în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști. Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora.

Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini”, a scris atunci.

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry nu-și vor numi fiica Diana, spune o sursă

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară.

Fosta actriță a dat naștere atunci unui fiu. În ianuarie 2020, Meghan și Harry au anunțat că se vor retrage din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice. În prezent locuiesc în Santa Barbara, California, SUA.

Deși își doreau în continuare un rol cu mai puține responsabilități în cadrul instituției, cuplul a fost forțat să se retragă complet. Perechea a renunțat inclusiv la titlurile de Duce și Ducesă de Sussex.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter