Ce planuri are Andreea Marin de Crăciun? „E o lună plină de bucurii”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 14 decembrie 2020, 13:14

De mai bine de patru ani, Andreea Marin (45 de ani) și Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia, formează un cuplu. Perechea locuiește deja de ceva timp împreună.

Prezentatoarea de televiziunea are o fiică, Violeta, în vârstă de 12 ani, din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior. Luna decembrie este una specială pentru Andreea Marin.

Fiica ei este născută pe 15 decembrie, iar ea pe 22. Vedeta TV a povestit în exclusivitate pentru Click! ce planuri are de Crăciun anul acesta.

Ce planuri are Andreea Marin de Crăciun? „E o lună plină de bucurii”

„Sărbătorile sunt mereu acasă, pentru noi. Ne adunăm împreună cu cei dragi la noi acasă, decorăm totul ca într-o poveste. Iubesc această culoare, mireasma și căldura sărbătorilor de iarnă.

Sunt născută pe 22 decembrie, cu o săptămână înaintea mea e ziua de naștere a fetiței mele, deci e o lună plină de bucurii”, a declarat Andreea Marin pentru Click!.

Întrebată dacă are tradiții alături de iubitul ei, a răspuns: „Da, tradiția e că decorăm împreună grădina și căsuța, și brăduții, mai mici și dolofani. Stăm la gura șemineului cu un vin fiert, așteptăm cu drag bunătățile de Sărbători să ne adune pe toți în jurul mesei.

Ajunul e o seară a bucuriei pentru noi. Copiii ne cântă, dansează, ne spun glume sau poezii, e o atmosferă minunată. Nu ne-am dori nimic mai mult, nici cadouri prețioase, ceea ce e pregătit cu sufletul are o valoare inestimabilă pentru noi”.

Prezentatoarea TV a pregătit toate cadourile. „Am pregătit daruri pentru toată lumea, mie îmi place să fac bucurii, să mă gândesc profund la ce i-ar bucura pe cei dragi, nu să iau orice, doar ca să existe un pachet sub brad. Semnificația contează”, a mai spus, tot pentru Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce carieră își dorește fiica Andreei Marin să urmeze? „M-am mirat, o noutate absolută”

Cum se simte Gina Matache, mama Deliei, la două săptămâni de la operația de glandă tiroidă

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter