Ce piesă au ales Theodora Becali și soțul ei pentru dansul mirilor

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 11:32
Theodora Becali, fata cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit sâmbătă cu alesul inimii ei, Mihai Mincu. Cei doi au avut o nuntă de vis, întrucât tatăl miresei nu s-a dat înlături de la nimic pentru ca fiica sa să aibă o seară de neuitat. 

Momentul cel mai așteptat al serii a fost dansul mirilor. Iar cei doi tineri au ales o piesă specifică aromânilor, „Armana mea”.

După ce și-au întâmpinat invitații, Teodora și Mihai au poftit pe scenă pentru dansul mirilor.

Ce piesă au ales Theodora Becali și soțul ei pentru dansul mirilor

Cei doi au fost înconjurați pe ringul de dans de o ceață densă și de artificii, care au dat și mai mult farmec momentului.

Ce piesă au ales Theodora Becali și soțul ei pentru dansul mirilor

Cununia religioasă a Theodorei Becali a avut loc la Biserica Sf Spiridon Nou din București, iar petrecerea la Palatul Snagov.

Surse din cadrul familiei au dezvăluit că pentru acest eveniment Becali a scos jumătate de milion de euro din conturi. Gigi Becali a vrut să arate impecabil la nunta fiicei sale, Theodora, și a ales să poarte un costum făcut la comandă de designerul Alexandru Ciucu. La rândul lui, mirele Mihai Mincu și-a comandat trei costume cu detalii spectaculoase pentru marele eveniment din viața lui.

Sursă foto: Sorin Cioponea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter