Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 ianuarie 2021, 16:02

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Adelina Pestrițu (33 de ani) a fost provocată să descrie mai multe persoane publice într-un singur cuvânt.

După ce a numit-o pe Antonia superbă, pe Gina Pistol fermecătoare, pe Oana Roman deșteaptă, pe Cristina Ich carismatică, pe Andreea Mantea descurcăreață, pe Mădălin Ionescu serios și pe Codin Maticiuc amuzant, Adelina a fost provocată să-l descrie pe Speak.

Ce părere are Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak?

„Am zis carismatic, amuzant. Zi-mi la amuzant sinonim, haios. Haios, da, merge”, i-a spus fosta prezentatoare TV lui Cătălin Măruță. Imediat apoi, Adelina a fost provocată să-l descrie pe Liviu Vârciu. „E, ce să zic, e mișto”, a spus. Adelina și Liviu au divorțat în anul 2010.

După ce a numit-o pe Valentina Pelinel șarmantă, despre Ștefania, logodnica lui Speak, a spus: „Ștefania, haioasă, am zis … Este sexy. Sexy”. Apoi, despre Iulia Albu, deși a spus că este frumoasă, a menționat că poate fi „uneori răutăcioasă”.

Adelina și Speak au format un cuplu timp de doi ani și jumătate. Fosta pereche s-a despărțit în toamna anului 2016. În prezent, solistul este logodit cu dansatoarea și solista Ștefania Cristina.

„După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct.

Nu suntem nici primii, nici ultimii care trec prin asta. Fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început. Relația noastră a fost una foarte frumoasă.

Îl apreciez mult pe Ștefan ca om și că artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris Adelina în mediul online după despărțire. Din anul 2019, fosta prezentatoare TV este căsătorită cu Virgil Șteblea alături de care are o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 2 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Alexandra Stan și Starlin Medina de la Survivor România 2021, momente tandre

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. De ce vrea custodia totală a fiilor lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter