Ce ocupație a avut Florin Dumitrescu înainte de a deveni chef

De Oana Savin, pe
Florin Dumitrescu nu a fost întotdeauna un bucătar de excepție și nici nu și-a dorit să devină chef. Din contră, el alesese o meserie cu totul diferită.

Îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit că înainte de a intra în bucătărie a fost un sportiv cu numeroase performanțe. Mai exact, chef Florin a fost campion național la polo și a activat la clubul sportiv Steaua, unde a fost portar. Aici, el a reușit să ajungă chiar de câteva ori campion național și municipal, dobândind chiar titlul de cetățean de onoare al Sectorului 5, în anul 2002.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, schimbare majoră de look VIDEO

Acesta s-a apucat de polo la vârsta de 9 ani, pe când era în clasa a II-a. Mai mult, potrivit Antena 1, Dumitrescu a absolvit o școală cu profil sportiv.

A renunțat, însă, la sport pentru bucătărie.

„Am căutat să am siguranța carierei, așa că am ales bucătăria în detrimentul sportului”, a afirmat în urmă cu mai mult timp Florin Dumitrescu.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

Întrebat cum a câștigat primii bani, celebrul chef a spus amuzat: „Cred că toți am făcut primii bani așa: te trimiteau părinții la pâine și restul rămânea al tău și îți cumpărai o gumă”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu chef Florin Dumitrescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter