Ce nume ar fi ales prințul Charles pentru fiii săi

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Luni, 04 septembrie 2017, 13:18
Ar fi greu să ne imaginăm alte nume pentru prințul William și prințul Harry, dar în cartea sa, prințesa Diana a admis că prințul Charles ar fi vrut ca fiii săi să se numească altfel.

Numele propuse de prințul Charles au fost considerate a fi bătrânești. În cartea Diana: Her True Story pe care Andrew Morton a scris-o împreună cu prințesa Diana, prințul Charles ar fi vrut ca fii săi să se numească Albert și Arthur.

Prințesa ar fi spus clar că “Nu! Sunt prea bătrânești”.

Este posibil ca prințesa Diana să se fi referit și la faptul că există deja un prinț Albert, prințul de Monaco, fiul lui Grace Kelly care s-a născut acum 59 ani.

Din fericire, în lupta pentru alegerea numelor pentru fii lor, prințesa Diana a câștigat, dar prințul Charles a adăugat numele lui preferate în titulatura întreagă a copiilor săi. Astfel, numele complet al prințului William este William Arthur Philip Louis și numele complet al prințului Harry este Henry Charles Albert David.

Dacă prințul William și-ar detesta numele în vreun fel, la înscăunarea sa ca rege al Marii Britanii ar putea să își schimbe numele pentru că există o regulă a casei regale britanice ce permite acest lucru.

Toată lumea se așteaptă ca prințul Charles să devină rege și ca acesta să își schimbe numele în regele George al VII-lea.

Nu toate capetele încoronate și-au schimbat numele, regina Elisabeta este unul din monarhii care și-a păstrat numele de botez.

Sursa foto Northfoto/ Ken Goff/GoffPhotos.com

Citește și 12 lucruri neștiute despre căsnicia dintre prințul Charles și prințesa Diana

Citește și Prințul Charles, confesiune către fosta Prima Doamnă a SUA despre divorțul de Diana: „Este un fel de tragedie greacă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter