Ce nu suportă Andra la Cătălin Măruță. „Pierde niște lucruri”

De Unica.ro, pe

Andra (34 de ani) și prezentatorul TV Cătălin Măruță (43 de ani) formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci vârsta de doar 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, cei doi și-au oficializat relația. Perechea are doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (5 ani).

Ce nu suportă Andra la Cătălin Măruță. „Pierde niște lucruri”

Solista a găzduit episodul de săptămâna aceasta din podcastul lui Cătălin, Acasă la Măruță. Invitata artistei a fost o altă artistă, Delia (39 de ani). Cântăreața formează un cuplu cu soțul ei, Răzvan Munteanu (43 de ani), din anul 2010.

Vorbind despre relațiile lor și despre lucrurile care nu le plac la partenerii lor de viață, Andra a mărturisit: „Dușmanul meu, în relația mea cu Cătălin, este telefonul lui. Mie mi se pare că nu mai ajung la Cătălin din cauza telefonului. Înțeleg, e meseria lui, dar… dacă e să-i reproșez ceva, este legat de telefonul ăsta.

Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă [pe telefon]… (…) Dacă el e tot timpul pe telefon, pierde niște lucruri. Îi zic: «Nu mai sta! Ok, rezolvă, dar…» (…) Vreau să fie al meu fără telefon. Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”.

Tot de curând, în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Andra i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste prezentatorului TV. „El este liniștea mea, este omul pe care când îl văd că intră pe ușă zic «s-a umplut casa, suntem cu toții».

Am trecut la un alt nivel de iubire. (…) N-am crezut că pot să iubesc așa. (…) Când pune Cătălin mâna pe mine simt că mi-e bine, simt că nu mai am nevoie de nimic. Asta s-a întâmplat în timp.

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu fiul asistentei TV

L-am iubit de la început, dar n-am știut că se poate transforma în sentimentul ăsta de acum. Unii o să zică că exagerez. (…) Eu îmi iubesc atât de mult soțul și atât de mult îl respect, îmi doresc să-i fie bine și să-l văd zâmbind și el pe mine. (…)

Am trecut la un alt nivel de iubire. (…) El e calm, ne calmează pe noi. Aduce pacea în casă. Eu sunt agitată. (…) Eu pot să spun ce a funcționat la noi: iubirea, respectul, comunicarea. (…) Noi ne-am susținut. Ce-mi place este că vine și vorbește cu mine.

Mă simte aliatul lui, are încredere de multe ori în instinctul ăsta al meu și-mi cere părerea. Îmi place chestia asta. Și eu îi cer lui părerea. Simt că fac o echipă extraordinară cu el. Facem o echipă bună, nu trag de eu de el să facem anumite lucruri, nici el de mine. Ne mobilizăm”, a mărturisit artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter