Ce nu știai despre Claudiu Moroșanu, fratele mai mic al lui Cătălin Moroșanu și coechipierul său de la Asia Express

De Unica.ro, pe
Toată lumea îl știe pe luptătorul Cătălin Moroșanu, dar puțină lume îl cunoștea până acum pe fratele său mai mic, Claudiu. Cei doi s-au înscris împreună în show-ul Asia Express și, încă de la prima ediție, au dovedit că fac echipă bună, descurcându-se în situații limită.

Cătălin e foarte mândru de „frățiorul lui”, așa cum îi place să-l alinte pe Claudiu și, chiar înainte de a începe emisiunea, el a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini în care apar împreună, surprinse în timpul filmărilor la Asia Express.

Claudiu Moroșanu, fratele lui Cătălin Moroșanu și coechipierul său de la Asia Express, apare pentru prima oară la TV

Dacă pe Cătălin Moroșanu îl știe o țară întregă, pe Claudiu foarte puțini oameni l-au mai văzut până acum. Cei doi frați au însă încredere că se vor descurca de minune la emisiune, pentru că au o relație bună și au încredere unul în celălalt. “O să fie foarte greu, suntem conştienţi, dar vrem să fie cea mai frumoasă aventură a vieţii noastre. Nu ne-am gândit foarte mult la ceilalţi concurenţi, dar cred că femeile ne vor pune probleme în cursa asta, că sunt frumuşele, se descurcă imediat. Pe mine când mă vor vedea cu faţa asta, nu ştiu cine va opri să ma ia cu maşina. Știu că o parte din ţările astea în care ajungem sunt comuniste, că au încă foarte multe restricţii, ceea ce cu siguranţă ne va afecta şi pe noi”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru Antena 1.

Asia Express este unul dintre cele mai dure reality show-uri, în care mai multe echipe formate din vedete au de parcurs un traseu de aproape 5000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără bani, fără ajutor din partea echipei de producție, concurenții trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală, căutându-și transport, locuri în care să doarmă, mâncare, în timp ce trebuie să treacă și prin anumite probe dificile.

Claudiu Moroșanu și Cătălin Moroșanu cred că vor reuși să câștige Asia Express și pentru că au o condiție fizică bună

Cătălin Moroșanu a mărturisit pentru Click că pregătirea sa fizică l-a ajutat întotdeauna. „Tata e pădurar în comuna Grajduri, din judeţul Iaşi, iar eu am crescut lângă el, în pădure. De la 10 ani mă antrenez spărgând lemne. Aşa am reuşit să fac o condiţie fizică de invidiat”.

Ceea ce puțină lume știe despre fratele său mai mic, Claudiu Moroșanu, este că și el a vrut să devină luptător de K-1. A avut însă un singur meci. Într-un interviu acordat prosport.ro, Cătălin Moroșanu a mărturisit că abia a putut face față emoțiilor la acel meci.  „Am simţit că înnebunesc. Mai aveam un pic şi făceam infarct. Nu aş fi putut să mă concentrez niciodată pe cariera mea, dacă era şi Claudiu acolo în permanenţă”.

Foto – Antena1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter