Ce note a luat Viviana Sposub la BAC. Tânăra era mândria liceului

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 iunie 2021, 11:03

Viviana Sposub se numără printre cei patru concurenți care au ajuns în marea finală a show-ului „Ferma. Orășeni vs săteni”, difuzat la Pro TV, și se luptă acum pentru titlul de „fermierul anului”, dar și pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Citeşte şi: Viviana Sposub, atacată dur de o colegă din „Ferma”: „E falsă! Se machiază și coafează inainte să se ducă în pat cu George!”

După ce a debutat în televiziune prezentând rubrica „Meteo” la Antena 1, Viviana a acceptat o nouă provocare pe plan profesional, alăturându-se echipei „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

În „Ferma”, show-ul la care participă de câteva luni, viața Vivianei a luat o întorsătură neașteptat de frumoasă când l-a întâlnit pe George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Viviana și George se bucură acum din plin de povestea minunată de dragoste pe care o trăiesc, cei doi formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Viviana nu numai că este o prezență încântătoare pe micile ecrane, dar are și un talent mai puțin cunoscut de public, muzica, iar în timpul liceului a participat la diverse concursuri de muzică, unde a fost premiată.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Tânăra a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” (profil muzică) din Botoșani și a luat BAC-ul cu note foarte bune – 9,6 la proba de Limba și literatura română, 10 la Istorie, 10 la Logică și argumentare – , obținând media de admitere de 9,86, medie cu care ocupa locul 10 la nivelul județului Botoșani în acea perioadă, potrivit botosaninews.ro. Viviana a fost desemnată „Miss Boboc” în 2012, iar pe toată perioada liceului a participat pe post de prezentatoare la diverse evenimente, dar și la mai multe concursuri muzicale, printre care Eurovision Junior.

După liceu, Viviana a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter