Ce mare a crescut și ce frumos este fiul lui Alexandru Pițurcă și al Cristinei Ich

De Unica.ro, pe

Din anul 2018, Cristina Ich (34 de ani) formează un cuplu cu Alex Pițurcă (37 de ani), alături de care are un fiu, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an și jumătate. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Ce mare a crescut și ce frumos este fiul lui Alexandru Pițurcă și al Cristinei Ich

În interviul în care și-a făcut sarcina publică, modelul a mărturisit că nu-și dorește să publice fotografii cu fiul ei în mediul online. Deși a mai postat scurte videoclipuri și unele imagini [care dispar în 24 de ore], Cristina nu a publicat nicio fotografie cu chipul lui Noah pe pagina ei de Instagram.

Recent, la Insta Story, modelul a postat un colaj cu două fotografii cu fiul ei. „E supărat azi”, a scris Cristina. Ulterior, modelul a încărcat mai multe imagini cu ea din copilărie și una surprinsă în timpul sarcinii. „Mi-e dor de burtică”, a scris pe fotografie.

Spre deosebire de Cristina, Alexandru Pițurcă a publicat în mediul online mai multe imagini cu fiul lor. Fotografiile le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

Răzvan Simion, atac subtil la adresa Lidiei Buble? Ce a spus prezentatorul TV

Alex Velea, despre conflictul dintre el și Cătălin Măruță: „Nu am ce să mai vorbesc cu el”

În februarie 2021, Cristina a fost invitată în emisiunea Marius Tucă Show, difuzată de Aleph News. Întrebată ce părere a avut mama ei despre faptul că a rămas însărcinată la foarte scurt timp de la începerea relației cu Alexandru, Cristina a răspuns: „A fost cea mai bucuroasă”.

„M-am îndrăgostit. Eu sunt săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi. Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată». Nu ne-am făcut vreun plan. Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil. După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!».

El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…) Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”, a mai mărturisit Cristina Ich.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter