Ce mănâncă Gina Pistol în perioada alăptării pentru a nu se îngrășa

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 10:00

În urmă cu patru luni, pe 9 martie, Gina Pistol (40 de ani) a devenind mămică pentru prima oară. Vedeta și iubitul ei, Smiley (38 de ani) au împreună o fetiță, pe nume Joshephine Ana Maria, trec acum prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor și se bucură cât se poate de mult de ipostaza de proaspeți părinți.

Chiar dacă a acumulat câteva kilograme în timpul sarcinii, Gina Pistol a revenit rapid la silueta pe care o avea înainte să rămână gravidă cu ajutorul alimentației echilibrate.

Prezentatoarea de televiziune nu ține doar pentru ea secretul siluetei pe care o are acum, împărtășind urmăritorilor ei de pe rețelele sociale ce obișnuiește să mănânce adesea. Gina mănâncă trei mese principale pe zi și două gustări, iar meniul complet pentru o zi nu depășește 1200 de calorii. Acest meniu este unul de menținere, nu de slăbire, deoarece vedeta este în perioada alăptării.

Citeşte şi: Gina Pistol, în costum de baie la două luni de la naștere

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, declarație controversată despre persoanele cu studii superioare

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, apariție atipică în Ibiza. Cum s-a filmat jurata de la „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Andreea Marin, trei rețete de preparate dietetice delicioase

Vedeta a publicat o fotografie cu meniul zilnic, pe care îl comandă de la o firmă de catering. Așadar, la micul dejun Gina Pistol mănâncă o salată orientală (264 Kcal), apoi bea un ceai verde cu lămâie în loc de prima gustare, iar la prânz se delectează cu o porție de chifteluțe din hrișcă cu sos tzatziky (416 Kcal). Urmează o gustare compusă din caise deshridatate (164 Kcal) și masa de seară constă într-o porție de ficăței de pui cu piure de legume și salată de varză (295.5 Kcal).

Gina Pistol, probleme după nașterea fetiței

Vedeta povestea la scurt timp după naștere că s-a confruntat cu căderea părului de când a devenit mamă.

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea părului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului etc. amplifică și mai mult căderea părului”, a spus Gina Pistol, acum trei luni. Vedeta mai preciza atunci că urmează să înceapă un tratament special pentru a remedia problema.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter