Ce legătură este între Cătălin Botezatu și noua iubită a lui Pepe: „E o fată ok. I-o recomand”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 16:35

Pepe (41 de ani) iubește din nou și este mai fericit ca niciodată. Cântărețul a confirmat recent relația sa cu Yasmine Ody (26 de ani), model și make-up artist, pe care o cunoaște de pe vremea când încă mai era căsătorit cu fosta soție.

Designerul vestimentar Cătălin Botezatu (54 de ani) a făcut câteva declarații legate de noua iubită a lui Pepe, pe care o cunoaște pentru că au lucrat împreună, Yasmine prezetându-i câteva creații în urmă cu ceva vreme.

Botezatu a spus că se bucură pentru relația lui Pepe și a Yasminei și, din punctul lui de vedere, cei doi formează un cuplu frumos.

Citeşte şi: Lora, adevăratul motiv pentru care a plecat de la „Vorbește lumea”

Citeşte şi: Emily Ratajkowski, criticată dur pentru modul bizar în care își ține copilul în brațe

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry sunt, de fapt, veri

Citeşte şi: Pavel Bartoș prezintă cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer România!

„E o fată frumoasă, e o fată ok. I-o recomand lui Pepe cu toată inima şi vor face o pereche bună. De ce nu?! Lăsaţi oamenii să facă ce vor. O cunosc, e o fată extraordinară şi mă bucur că Pepe este cu ea. Şi Pepe e un băiat extraordinar. (…) Nu-mi mai aduc aminte exact, lucrez cu mii de fete. Am 50 şi ceva de ani şi lucrez de 30 şi ceva de ani. Ştii că spun eu chestia asta, Bucureştiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearşafurile, aşa că ce vrei acum, mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta”, a mărturisit Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Pepe și fost soție au divorțat la începutul acestui an

În luna februarie, Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă (30 de ani), cu care are împreună două fete, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

Cei doi s-au despărțit fără scandal, într-un mod cât se poate de civilizat.

„Am fost. Am semnat ce era de semnat. Ne-am împărțit ce era de împărțit. Civilizat și prietenește, în măsura puterilor noastre. Cât s-a putut. Bucuroasă nu pot să fiu că niciun om nu pleacă la drum și nu se căsătorește ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat. Ne așază viața cum știe El mai bine și mergem înainte pentru copiii noștri”, a spus la momentul respectiv Raluca Pastramă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter