Ce imagine a publicat Gina Pistol cu fiica ei. Fanii au reacționat imediat

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 iulie 2021, 17:20
Gina Pistol se bucură din plin de rolul de mamă, iar fericirea i se citește pe chip. Vedeta a împărtășit cu fanii unul dintre momentele petrecute alături de fiica sa, iar aceștia au reacționat imediat, în număr mare. 

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie a acestui an. Cei doi au declarat în repetate rânduri că viața lor s-a schimbat radical și că sunt mai fericiți ca niciodată de când a venit pe lume Josephine. De asemenea, au luat decizia de a nu arăta chipul fetiței pe rețelele de socializare, pentru a o proteja cât mai mult. Totuși, prin imaginile în care apare alături de fiica ei, Gina Pistol reușește să transmită legătura frumoasă pe care o are cu micuța ei.

Recent, prezentatoarea TV a publicat o imagine emoționantă în care o ține în brațe Josephine și o sărută pe creștet. În fundal se observă un cadru natural superb. Fotografia a strâns peste 100.000 de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

După botez, Smiley și Gina i-au făcut un cadou impresionant lui Josephine. Cei doi i-au făcut un tablou cu o hartă astrală personalizată, ce conține datele nașterii fetiței, pentru ca ea să poată vedea, când va crește mare, care era poziția stelelor care au marcat clipa în care a venit pe lume.

Citește și: Lora și secretul ei pentru o siluetă de invidiat: Nu cred în diete, dar…

Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Loredana Chivu a făcut pasul cel mare: și-a pus cele mai mari silicoane din România

A murit Mike Mitchell. Actorul din „Gladiator” avea 65 de ani

Ce mănâncă Gina Pistol în perioada alăptării pentru a nu se îngrășa

Chiar dacă rolul de mamă îi umple sufletul de iubire necondiționată și fericire, Gina Pistol a vorbit și despre momentele grele prin care a trecut de când s-a născut fiica ei. Aceasta a povestit că nu i-a fost deloc simplu în primele două săptămâni, iar din cauza programului încărcat, a grijilor și a stresului s-a confruntat cu căderea părului.

Vedeta le-a mai spus fanilor și cum a reușit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Aceasta a spus că mănâncă trei mese principale pe zi și două gustări, iar meniul complet pentru o zi nu depășește 1200 de calorii. Acest meniu este unul de menținere, nu de slăbire.

Așadar, la micul dejun Gina Pistol mănâncă o salată orientală (264 Kcal), apoi bea un ceai verde cu lămâie în loc de prima gustare, iar la prânz se delectează cu o porție de chifteluțe din hrișcă cu sos tzatziky (416 Kcal). Urmează o gustare compusă din caise deshridatate (164 Kcal) și masa de seară constă într-o porție de ficăței de pui cu piure de legume și salată de varză (295.5 Kcal).

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter