Ce i-a șoptit Harry lui Meghan când și-au prezentat bebelușul

De Oana Savin, pe
În momentul în care și-au prezentat bebelușul în fața presei, Prințul Harry i-a șoptit câteva cuvinte soției sale, Meghan. Iar cititoarea pe buze Tina Lannin a dezvăluit care au fost aceste cuvinte.

Ducii de Sussex au decis ce și când vor dezvălui despre nașterea fiului lor, precum și momentul când îl vor prezenta în fața întregii lumi. Au încălcat tradițiile și au făcut lucrurile în felul lor.

Cei doi l-au arătat, miercuri după-amiază pe bebelușul lor, care a primit numele Archie Harrison, la o locație aleasă de ei, St. George Hall de la Castelul Windsor.

Deși ei au luat toate deciziile, asta nu i-a împiedicat pe proaspeții părinți să fie puțin emoționați în timp ce se îndreptau spre reprezentanții mass-media care îi așteptau pentru ședința foto.

Când au pășit pe ușile salonului St George, unde au avut și recepția de nuntă în urmă cu un an, Harry (34 ani), a fost văzut soptindu-i ceva soției sale, în vârstă de 37 de ani.

Tina Lannin, specialistă în cititul buzelor, a dezvăluit pentru The Sun ce anume a spus ducele.

Astfel, Harry a avut controlul asupra intrării familiei și i-a spus încet lui Meghan să „se întoarcă” înainte de a-și privi fiul.

Apoi, Prințul a spus „este atât de liniștit” înainte de a-i șopti din nou ducesei: „Începem”.

Ducii de Sussex au devenit părinți, luni dimineață, când Meghan a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 3 kilograme și 260 de grame. Băiețelul, care nu are nicio titulatură, a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter