Ce frumoasă este Miruna, fiica lui chef Sorin Bontea

De Unica.ro, pe

Chef Sorin Bontea (50 de ani) și soția lui formează un cuplu de mai bine de 31 de ani. Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Iulian (24 de ani) și Miruna (18 ani). În iulie 2021, Miruna va împlini 19 ani.

Ce frumoasă este Miruna, fiica lui chef Sorin Bontea

În mediul online, Miruna devine din ce în ce mai activă. Pe contul personal de Instagram, fiica juratului Chefi la Cuțite are 27,9 mii de urmăritori. În doar o zi, ultima ei postare a adunat peste 8.300 de aprecieri. Miruna a publicat prima imagine de pe Instagram pe 20 august 2017, iar pe ultima miercuri, 12 mai 2021.

La fel ca celebrului ei tată, și Mirunei îi place să gătească, însă mai ales deserturi. „Miruna este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, declara chef Sorin Bontea în urmă cu ceva timp.

Fotografii cu Miruna Bontea găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum s-au cunoscut chef Sorin Bontea și soția lui?

Vorbind cu revista VIVA! despre familia sa, chef Sorin Bontea a dezvăluit cum s-au cunoscut el și soția lui, dar și care este secretul relației lor de lungă durată. „Suntem împreună din 1989 și ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

Citește și:

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez în brațele actorului Ben Affleck, fostul ei logodnic

La prima întâlnire, țin minte că i-am dat un trandafir roșu și, de atunci, îi dăruiesc mereu trandafiri roșii. Îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat Sorin Bontea.

„Pentru noi, o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație.

Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar, sunt frumos, deștept și modest”, a mai glumit bucătarul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter