Fiica lui Robert Turcescu, Ioana, pasionată de lumea modei. „De mică îmi plăcea să mă îmbrac singură”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 15:00

Fiica jurnalistului Robert Turcescu, Ioana Taisia (20 ani), cochetează de câțiva ani buni cu moda. În vara anului 2020, Ioana a realizat o colecție de corsete în parteneriat cu Oana Nuțu, actuala soție a tatălui ei.

Ioana a avut dintotdeauna o pasiune pentru modă și blogging, iar preocuparea mamei sale vitrege cu designul vestimentar nu a făcut decât să-i cultive acest hobby. „De mică îmi plăcea să mă îmbrac singură. Nu prea o lăsam pe mama să-mi aleagă ținutele”, spunea Ioana în decembrie 2020, pe YouTube.

Fiica lui Robert Turcescu, Ioana, pasionată de lumea modei. „De mică îmi plăcea să mă îmbrac singură”

Timp de 8 ani, tânăra a urmat cursurile unei școli private. „Acolo purtam uniformă. Exista doar vinerea, în care puteam veni îmbrăcați în orice voiam. Îmi planificam outfitul de luni, pentru că era ziua în care puteam să mă exprim”, a mai spus Ioana.

Imagini cu Ioana Turcescu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Am intrat la liceu (n.red.: Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”) și am început să mă exprim prin cum mă îmbrăcam. (…) În momentul în care m-am mutat în America, în capul meu, și cred că mulți dintre voi gândiți la fel, era ideea că toată lumea se îmbracă stylish, pentru că sunt atât de multe magazine, atâtea style icons. Am avut impresia că o să ajung acolo și nu o să ies din mulțime, ba chiar că o să fiu sub nivelul tuturor. Din contră, toată lumea se îmbrăca la fel, eu eram diferită. Mulți prieteni mi-au spus că am talent în zona asta. Ăla a fost momentul în care m-am gândit că pot face ceva în direcția asta”, a completat.

Articolul continuă după recomandări: 

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Ioana s-a întors în România în vara anului 2020. „A fost o perioadă oribilă din viața mea. Am fost carantinată în America, nu am putut să ies din casă 4 luni de zile, școală online, mi s-au anulat 7 mii de zboruri, apoi am ajuns acasă până la urmă. Back story, soția tatălui meu este designer, Oana Nuțu, mama mea vitregă. M-am carantinat la ei acasă”, a adăugat Ioana. În aceeași perioadă, Ioana a creat prima ei colecție de corsete.

În mediul online, Ioana este cunoscută drept Yoyo. „Când eram mică, pe la vreo 11 ani, eram cu tata într-o vacanță și mi-am cumpărat un yoyo. Îmi plăcea să mă joc cu el. Tata știa că îmi doream extrem de tare o poreclă, n-am nici cea mai vagă idee de ce, și mi-a zis Yoyo în glumă, dar eu am luat-o foarte în serios. Am mers la școală și le-am zis tuturor să îmi zică Yoyo, eu exist ca Yoyo”, mai povestea Ioana în noiembrie 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter