Kate Moss și fiica ei, Lila Grace, au defilat în aceeași prezentare de modă

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 20:03

Miercuri, 27 ianuarie, supermodelul Kate Moss (47 de ani) a defilat alături de fiica ei, Lila Grace (18 de ani), pe podiumul prezentării colecției de primăvară-vară a brandului Fendi.

Pe podiumul prezentării au mai defilat Demi Moore (58 de ani), Naomi Campbell (50 de ani), Bella Hadid (24 de ani) și Cara Delevingne (28 de ani).

Kate Moss și fiica ei, Lila Grace, au defilat în aceeași prezentare de modă

În prezent, Kate deține propria sa agenție de modelling, Kate Moss Agency, în cadrul căreia spune că tratează tinerele modele de parcă ar fi copiii ei. Lila este unica fiică a modelului și a fostului ei soț, CEO-ul și co-fondatorul companiei Dazed Media, Jefferson Hack (49 de ani).

Deși a ținut-o departe de lumina reflectoarelor până de curând, adolescenta intră cu pași mici în lumea modei. Lila este imaginea brandului de beauty Marc Jacobs. Totodată, adolescenta a apărut pe coperta revistei Vogue Italia la vârsta de doar 13 ani, alături de mama ei.

Fotografii cu Lila Moss găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Într-un interviu oferit după lansarea primei sale campanii cu Marc Jacobs, Lila a vorbit despre ce a sfătuit-o Kate înaintea ședinței foto. „Mi-a zis: «Ascultă și fă ceea ce ți se spune». A fost o experiență intimidantă, dar minunată pentru că știam că pot avea încredere în Marc și în întreaga echipă. Cred că cel mai bun sfat pe care mi l-a oferit mama vreodată a fost să muncesc din greu, să fiu politicoasă cu toți cei pe care-i întâlnesc și să mă asigur că sunt confortabilă cu ceea ce fac.”

Lila și-a făcut debutul pe catwalk în luna octombrie a anului 2020, în cadrul prezentării colecției de toamnă-iarnă 2021 a brandului Miu Miu. În vara anului trecut, într-un interviu oferit publicației online The Kit, Lila a dezvăluit că are diabet.

Întrebată care este un lucru pe care oamenii nu-l știu despre ea, a răspuns: „Cred că nu sunt mulți cei care știu că am diabet. Nu este vizibil din exterior, deci nimeni n-ar avea de unde să știe. Am tipul 1”.

Foto: Profimediaimages.ro / Instagram

Citește și:

Toni Grecu de la Divertis, transferat în alt spital după incendiul de la „Matei Balș”. Cum se simte artistul

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Smaranda, iubita lui Selly, criticată dur în mediul online. „Încalci niște reguli pe care noi, ceilalți, le respectăm”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter