Ce frumoasă este fiica lui Catrinel Marlon! Caroline Leon are 2 ani

De Adelina Duinea, pe

Joi, 25 februarie 2021, fiica lui Catrinel Marlon (35 de ani), Caroline Léon, împlinește 2 ani. Caroline a fost botezată la începutul lunii octombrie a anului 2019, la 7 luni de la venirea sa pe lume, în prezența părinților ei, a familiei și a apropiaților cuplului.

De ziua îndrăgostiților, Catrinel a publicat un selfie alături de iubitul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico (42 de ani). Perechea formează de 10 ani un cuplu.

„Iată-l pe al meu… care nu se lasă niciodată fotografiat… bucătarul care îmi declară dragoste în fiecare zi cu mâncărurile sale magnifice. Iubește mult, suferă puțin, luptă mult, câștigă întotdeauna #10 ani cu tine”, a scris Catrinel pe Instagram, în italiană.

Ce frumoasă este fiica lui Catrinel Marlon! Caroline Leon are 2 ani

„Ai venit pe lume (…) pe 25 februarie. Nu voi uita niciodată acea dimineață. Era ora 5:49. Fără frică, fără anxietate. Eram nerăbdătoare să te țin în brațe. Te-am auzit plângând, apoi am plâns și eu imediat ce mi-ai fost pusă în brațe. La mulți ani, micuța mea!”, scria Catrinel în urmă cu un an.

Fotografii cu fiica lui Catrinel Marlon găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Pe Instagram, modelul publică descrieri în engleză, italiană și uneori și în română. În noiembrie 2019, Catrinel scria: „Cum vă petreceți weekendul? Indiferent dacă am copilărit la țară sau la oraș, dacă am fost încadrați în generația „cu cheia la gât” sau „McDonald’s”, există câteva jocuri care ne vor aminti mereu de copilărie.

Noi ne jucam de-a căluțul. Vă aduceți aminte de batistuță, mima, om sărac, cine sunt eu, leapșa/atinsea, elasticul, pătrățică, baba-oarba sau șotronul? Copiii voștri se mai joacă așa cum ne jucam noi odată?”.

Foto: Instagram

Citește și:

Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu în timpul sarcinii: „M-a super impresionat”

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

Cum s-au acomodat Feli și logodnicul ei vieții în izolare? „Uneori ne călcam destul de tare pe nervi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter