Ce are în frigider chef Scărlătescu. Nici pe departe ceea ce ne-am fi așteptat

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați chefi din România. Cu toate că gătește senzațional, chef Scărlătescu nu se poate lăuda cu un frigider plin... cel puțin nu de preparate culinare.

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce-i încântă cel mai mult papilele gustative, dar și ce nu-i lipsește niciodată din frigider: „De obicei, din frigider nu îmi lipseşte niciodată o sticlă de şampanie, un vin bun franţuzesc alb, o sticlă de vin roşu, apă plată, apă minerală şi 2-3 conserve de peşte. Sunt înnebunit după conservele de hering încă din copilărie. Acum, însă, mai am două borcane de dulceaţă, o dulceaţă de gogonele fabuloasă şi una de smochine, un borş de sfeclă… şi cam atât” – a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu pentru okmagazine.ro.

Catalin Scarlatescu chef

Chef Scărlătescu a ținut un regim alimentar destul de sever pentru a da jos surplusul de kilograme, iar acum a dezvăluit care sunt preparatele sale preferate, specificând că le consumă inclusiv în timpul dietelor: „Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare. La fel de mult îmi plac şi fructele de mare, pe care le frig pe grătar alături de legume, peste care adaug zeamă de lămâie şi puţin piper. Acestea sunt preferatele mele, dimineaţa, la prânz, seara… şi când ţin regim… şi când nu ţin regim!” – a menționat îndrăgitul chef bucătar pentru sursa citată.

Citește și – Laura Cosoi suferă de claustrofobie. Ce i s-a întâmplat actriței

Citește și – Ce a declarat Lavinia Pârva despre sarcină, după ce a fost surprinsă la o clinică de fertilizare

Sursă foto: arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter