Ce a dezvăluit Prințul William despre fiul său, micuțul George

De Ioana Tătaru, pe
Prințul William a dezvăluit în cadrul unui eveniment, organizat la Palatul Kensington că micuțul George ia lecții de balet și adoră să danseze. Zilele trecute, ducele de Cambridge a fost gazda unui eveniment pentru tineri și a vorbit cu unul dintre invitaţii săi, un dansator de 14 ani, care duce o campanie împotriva hărţuirii verbale şi fizice.

Micuțul George merge la balet

Printul George

„George face şi el dansuri şi chiar îi place foarte mult să meargă la lecţiile de dans”, i-a spus William tânărului pe nume Junior. Se pare că micul prinţ moşteneşte pasiunea pentru dans de la bunica lui, regretata Lady Di: „Mama mea dansa mereu. Adora să danseze!”, a mai spus William, care i-a dat şi nişte sfaturi tânărului dansator: „Dacă e ceva ce iubeşti să faci, atunci nu te lăsa. Nu lăsa pe nimeni să îţi spună altceva. Tu ţine-te de pasiunea ta!”, l-a îndemnat William pe Junior , potrivit People.

Printesa Diana dansand

Prinţul George face balet la şcoala la care studiază. El are o şedinţă de 35 de minute în fiecare săptămână, iar lecţiile de balet se fac în prezenta unui pianist, care le cântă copiilor.

Citește și: „Prințul George a împlinit 5 ani. Ce fotografie a publicat Casa Regală”

 „Prințul George, însoțit de gărzi de corp după ce a fost vizat de teroriști”

Sursă foto: Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter