Ce a declarat Macaulay Culkin despre Paris, fiica lui Michael Jackson

De Adina Radu, pe
Actorul Macaulay Culkin a povestit recent despre copilăria lui expusă în fața blițurilor papparazzilor, dar și adevărul despre relația pe care a avut-o cu Regele Pop, Michael Jackson și fiica acestuia, Paris.

Citește și: Angelina Jolie vs Jennifer Aniston. Cine sărută mai bine? Gerald Butler răspunde.

Devenit celebru peste noapte datorită rolului principal din franciza Richie Rich, mai exact din seria de filme „Home Alone“ − „Singur Acasă“, actorul Macaulay Culkin (37) își amintește momentele dificile pe care le-a întâmpinat ca puști copleșit de celebritatea hollywoodiană. După ce a fost distribuit în filmele „Home Alone“ − „Singur Acasă“ și „Home Alone 2: Lost in New York“ – „Singur acasă 2 – Pierdut în New York“, popularitatea lui Culkin – care pe atunci avea zece ani – a explodat, devenind pe loc unul dintre cei mai de succes copii actori din toate timpurile. Într-un podcast pe care l-a înregistrat recent împreună cu Marc Maron, un comediant american, Culkin și-a deschis sufletul și a dezvăluit lucruri neștiute despre copilăria sa, despre suișurile și coborâșurile vieții de tânăr actor și despre cum personalități precum actorul John Candy,  regizorul John Hughes, pop-starul Michael Jackson, dar și tatăl său, Kit Culkin, care i-a terorizat existența.

Pe Michael Jackson l-a cunoscut după ce Regele Pop l-a căutat după apariția lui într-un film și i-a propus să se împrietenească. „Pentru copiii actori nu există nici un sprijin. Vrei să vii pe la mine și să ne petrecem timpul împreună?“, a spus Culkin despre momentul întâlnirii cu Jacskon. Apoi recunoaște că au devenit cei mai buni prieteni, pe parcursul anilor și că a fost o prietenie sinceră. Mai mult, Culkin spune că megastarul (decedat în 2009) l-a ajutat foarte mult oferindu-i sprijin emoțional atunci când tânărul a avut probleme cu propria familie. Mai exact, cu tatăl său, Kit, pe care l-a acuzat că îl abuza încă de foarte mic, că îl bătea crunt și cu care nu mai ține legătura de ani de zile.

În ciua acuzațiilor că ar fi molestat copii (deși tribunalul l-a achitat de aceste acuzații), Jackson a continuat prietenia cu Culkin, care insistă și spune că niciodată nu a fost nimic ciudat sau nepotrivit între ei. „Nu m-a făcut niciodată să mă simt inconfortabil, Michael pur și simplu era cum era, iar eu îl apreciam pentru ceea ce era.“ Cu toate acestea, Culkin nu e prea deschis în ceea ce privește detaliile relației lui de naș cu fina Paris Jackson, fiica lui Michael.

„Sunt foarte apropiat de Paris și te avertizez – sunt foarte protector când vine vorba de ea. În rest, sunt deschis ca o carte, dar când e legat de Paris, țin prea mult la ea ca să povestim despre ea. Paris este deșteapă și isteață, e grozavă“, a dezvăluit Macaulay.

Foto: Hepta.ro

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter