Ce crede Cătălin Botezatu despre cuplul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi: „Situația e interpretabilă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 iunie 2020, 15:29
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au reușit să capteze atenția tuturor cu nenumăratele împăcări și despărțiri. Cei doi și-au mai dat o șansă chiar și după divorț, dar iată că nici așa nu a funcționat relația lor, iar acum Alex Bodi are deja o altă relație cu Daria Radianova.

Cătălin Botezatu, fostul partener al Biancăi și cel care, de altfel, o cunoaște și foarte bine, și-a spus părerea cu privire la relația controversată și plină de năbădăi a celor doi. Designerul crede că infidelitățile repetate ale lui Alex Bodi au stat la baza destrămării cuplului:

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

„Nu vreau să comentez prea mult pe acest subiect, pentru că e o poveste cu năbădăi. Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor. Despărțirea e mai grea în astfel de cazuri. Când parcursul unui cuplu întâmpină coborâșuri pot interveni diverse persoane. În majoritatea cazurilor, astfel de persoane sunt de consum, pentru a întări relația sau căsnicia pe care o ai.

Dar acum femeia o să zică: «Voi, bărbații, aveți voie să înșelați și noi nu». Pentru bărbați cam așa e. În momentul în care un bărbat se duce cu o altă femeie nu se consideră că a înșelat.  Eu consider că, în momentul în care o femeie, o soție, te înșală, ea o face cu sufletul, cu inima și cu ura. În cazul lor cred că ei au consumat deja o bucată mare din relație”, – a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Cătălin Botezatu are o părere și despre buchetul de trandafiri albi pe care Bianca l-a primit de la Alex Bodi și căruia i-a dat focEu nu vreau să mă hazardez în declarații, dar în cazul lui Alex, cu toate că e cu o altă fată și îi trimite Biancăi un buchet de flori, situația e interpretabilă. Ori a trimis florile pentru că mai ține la ea și vrea să țină caldă relația, ori a trimis buchetul de trandafiri din decență, pentru că vrea să termine relația amiabil și elegant.

Citește și Simona Gherghe o atacă pe Olivia Steer în contextul vaccinării obligatorii

Acum nu știu cum a gândit Bodi, nu știu nici cum a gândit Bianca. Femeile sunt mai nervoase în astfel de momente. Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste. Pe lângă faptul că este o femeie extraordinară, pe care eu o admir și o susțin, Bianca este și o fire vulcanică, de la care uneori nu știi la ce să te aștepți, iar reacțiile ei sunt pe măsură, dar sunt haioase. Oricum, mie mi-a plăcut acest cuplu, îmi doresc să rămână împreună, dar dacă nu se poate, categoric fiecare trebuie să meargă pe alt drum.”

Citește și Florin Zamfirescu se confruntă cu probleme de sănătate grave

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter