Ce crede Anca Țurcașiu despre Bianca Drăgușanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 mai 2021, 16:56

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Anca Țurcașiu (50 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, artista putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Ce crede Anca Țurcașiu despre Bianca Drăgușanu

La prima dintre întrebări, răspunsul a fost „Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu”, deși i se cerea să spună trei nume, nu două. Anca nu și-a dorit să mănânce iute, optând pentru a dezvălui întrebarea. „Eu îmi asum să răspund la această întrebare”, a spus actrița.

Cătălin a citit întrebarea: „Spune-mi numele a trei vedete care crezi că nu au ce căuta în showbizul românesc”. La a doua întrebare, răspunsul Ancăi a fost: Gică Hagi (56 de ani), Ilie Dumitrescu (52 de ani) și Ion Caramitru (79 de ani).

Ca să fie sigură că nu va dezvălui nimănui niciodată întrebarea, actrița l-a pus pe moderator să semneze în scris că nu o va face. „Mă enervează că tu trebuie să știi răspunsul!”, a mai spus Anca. Solista a mâncat picant după ce a dezvăluit cele trei nume menționate anterior.

La a treia întrebare, răspunsul a fost inițial „Bradley Cooper”. „Nu se compară nimeni cu omul ăsta, pe cuvânt”, a continuat Anca, înainte ca Măruță să-i atragă atenția că trebuie să numească pe cineva din showbizul românesc, nu internațional.

Răspunsul actriței a fost apoi „Ion Țiriac” și a mâncat din nou picant. La a patra întrebare, pusă să aleagă între Gheorghe Gheorghiu, Cristian Țânțăreanu și Cristian Georgescu, Anca a spus că ar pleca pe o insulă pustie cu Gheorghe Gheorghiu.

Cristian Georgescu este fostul soț al actriței. În vara anului 2020, actrița a dezvăluit în mediul online că, după 22 de ani de mariaj, a divorțat de soțul ei. Fosta pereche are împreună un fiu, Radu, în vârstă de 22 de ani, student la Pedagogie.

Citește și:

Nicoleta Voicu, apelată de un bărbat cu voce „ciudată”. „Mă termină psihic”

Larisa Iordache a fost internată în spital. Ce probleme de sănătate are gimnasta

Cine o consolează pe Jennifer Lopez după despărțirea de Alex Rodriguez

Anca Țurcașiu, pregătită să iubească din nou: „Trăiesc pentru iubire”

Pe 18 martie 2021, solista a lansat o nouă piesă, Vreau să dau reset!. Versurile au fost compuse de Loredana Cavasdan, având ca inspirație povestea de iubire a actriței.

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, este refrenul piesei.

„E vorba despre stima de sine, iubirea de sine. Abia atunci [când le ai] înveți niște lecții foarte importante în această viață, de a merge mai departe, pentru că despre asta este vorba”, a mărturisit actrița.

„Am simțit că se sfârșește totul. Pentru că, uite și în meseriile noastre, noi, cei care eram obișnuiți să facem față cu greu provocărilor profesionale, dintr-odată să ni se zdruncine totul fără să înțelegi de ce. Te trezești dintr-odată și ți se pare că nu se poate merge mai departe. Dar se poate, acesta este mesajul piesei”, a continuat.

„Am găsit puterea în mine, chiar dacă am avut foarte mulți oameni aproape, foarte mulți prieteni care au fost și sunt alături de mine, (…) am găsit în mine puterea și n-aș fi reușit dacă nu făceam asta”, a mai spus.

Întrebată de Lora dacă mai crede în dragostea adevărată, Anca a răspuns: „Absolut! E lucrul cel mai important din această viață. Eu, personal, trăiesc pentru iubire, oferind iubire și cred că mă face cea mai fericită pe Pământul acesta iubirea. Absolut [sunt pregătită să iubesc din nou]”.

Întrebată ulterior de Cove ce urmează pentru ea acum, Anca a spus: „Aștept fluturi în stomac. El va veni”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter