Ce carieră își dorea Alexia Eram să urmeze în copilărie

De Unica.ro, pe

Alexia Eram (20 de ani) este fiica Andreei Esca (48 de ani) și a soțului ei, Alexandre Eram (51 de ani). Alexia mai are un frate, Aris, în vârstă de 17 ani. Anul acesta, Alexia a absolvit cursurile Universității de Vest din Londra, specializarea Fashion Promotion and Imaging.

În prezent, tânăra este creator de conținut în mediul online. Invitată în podcastul Laurei Giurcanu, Seencer, Alexia a vorbit, printre multe altele, și despre ce carieră își dorea să urmeze în copilărie.

Ce carieră își dorea Alexia Eram să urmeze în copilărie

„Am vrut să fiu medic legist. Nu știu de ce. Mă uitam la CSI: New York și mi se părea atât de tare să fii detectiv sau medic legist. Până când, de fapt, am învățat ce înseamnă asta și că stai toată ziua printre oameni decedați și că nu este atât de plăcut.

Mi se părea super interesant să afli cauzele decesului. Încă mă uit la CSI, mi se pare tare rău, dar nu cred că aș fi putut, ar fi o meserie prea serioasă. Nu cred că ar fi un job pentru mine. (…) Eu sunt foarte emotivă, plâng la orice film, n-aș putea”, a mărturisit Alexia.

De aproape 5 ani, Alexia formează un cuplu cu solistul Mario Fresh (21 de ani). Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei. „A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună.

După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, a dezvăluit Alexia în vara anului 2020, în emisiunea La Măruță. Atunci, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris și povestea lor de dragoste a început.

Citește și:

Alexia Eram și Mario Fresh au clarificat zvonurile despre nuntă și sarcină

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament. Cum arată imobilul?

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit pentru prima dată despre căsătorie și copii

După ce și-au început relația, Mario a fost cel care a încurajat-o să devină mai activă în mediul online. „Am început relația cu Mario și el m-a întrebat de ce nu îmi fac contul de Instagram public. (…)

Mi-am făcut contul public și am început să fiu mai activă pe social media. În timpul liceului nu am fost constantă. Am dat Bacalaureatul la 13 materii”, a mai dezvăluit Alexia. Creatoarea de conținut a urmat Liceul francez „Anna de Noailles”.

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

În același podcast, Alexia a vorbit și despre presiunea pe care o resimte știind că este fiica Andreei Esca. „Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.

Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea.

Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată.

Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii.

Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice [declarație] și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a mai mărturisit Alexia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter